Rodbina i prijatelji oteli iz bolnice preminulog zajedno sa krevetom
21.09.2020 Beograd

Rodbina i prijatelji oteli iz bolnice preminulog zajedno sa krevetom

Rodbina i prijatelji oteli iz bolnice preminulog zajedno sa krevetom Foto: freeimages.com
Rodbina i prijatelji danas su sa infektivnog odelenja bolnice u Strumici oteli telo 49-godišnjeg preminulog pacijenta i zajedno sa bolničkim krevetom ga odvezli kući, javili su lokalni mediji.


Direktor te bolnice Naće Gogov je rekao da se "sve desilo kao u horor filmu" jutros oko devet sati, nakon što je preminuo 49-godišnji pacijent, koji je malo pre toga primljen u teškom stanju.

Taj pacijent je, naveo je, hospitalizovan na infektivnoj sa povećanom temperaturom, visokim krvnim pritiskom i malaksalošću, i preminuo je za kratko vreme.

Bolesnika su u bolnicu doveli ćerka i supruga, a ubzo nakon što je preminuo, kako je rekao Gogov, "dvadesetak građana iz Strumice je izvuklo preminulog zajedno sa krevetom, prebacili su ga preko ograde, stavili u kombi i odvezli u nepoznatom pravcu".

Zaposleni u bolnici kako ne bi izazvali incident nisu pokušali da spreče da telo bude odneseno, jer se radilo o većoj grupi ljudi, ali su slučaj odmah prijavili policiji.

Direktor bolnice je dodao da je odmah pozvana policija, kao i da ne može da se zna da li je preminuli pacijent zaražen koronavirusom, jer nisu stigli da mu urade test.

trumica je, kako navodi portal "Sakam da kažam", novo žarište koronavirusa, sa trenutno 1.008 aktvnih slučajeva.

autor: IG izvor: Beta
Ostavi komentar Ostavi komentar >>
Ostavi komentar
Preporuke prijatelja
novinarnica svuda
Zlatiborac
Turisti?ka organizacija Srbije
Novi magazin- nedeljnik Novinska agencija Beta AMSS side