Korisnici koje označite sa “mute” će i dalje moći da označavaju sa favorite, odgovaraju i retvituju vaše postove, a samo vi nećete videti nijednu njihovu aktivnost na vašem timeline-u.
Nova opcija će se pojaviti u narednim nedeljama
“Korisnici koje označite sa “mute” će i dalje moći da označavaju sa favorite, odgovaraju i retvituju vaše postove, a samo vi nećete videti nijednu njihovu aktivnost na vašem timeline-u. Oni neće znati da ste ih označili sa “mute”, a tu odluku ćete moći da promenite bilo kada”, kaže menadžer Tvitera Pol Rosania.

