Postoje čak dve opcije, a obe su vrlo jednostavne.
Prva opcija
Prilikom ažuriranja na najnoviju verziju aplikacije, jednostavno pre nego što kliknete da se slažete, prelistajte do kraja i u kvadratiću označite da ne želite da Whatsapp deli vaše podatke s Fejsbukom.
Druga opcija
Ako ste kojim slučajem već ažurirali svoj Whatsupp, deljenje je opet moguće sprečiti. Potrebno je samo otići u opcije i otvoriti stavku “račun” (account) i pronaći opciju “deli podatke o mojem računu” (Share my account info) i maknuti kvačicu iz kutijice.

