Vesti

0

Bajatović udaljen sa sastanka sa ministarkom Mihajlović zbog nepoštovanja Vlade

Autor: AP

Izvor: Beta

Bajatović udaljen sa sastanka sa ministarkom Mihajlović zbog nepoštovanja Vlade

Izvor: Foto: Beta / Zoran Petrovic

Ministarka Mihajlović kazala je da javna preduzeća iz tog resora "neće moći da rade kao do sada", odnosno da očekuje brži i efikasniji rad, navodi se u saopštenju.

Ona je tokom današnjeg sastanka, na kojem je predstavila svoj tim i principe rada u budućem periodu, navela da od direktora očekuje da se "odgovorno ponašaju". 

Sastanku su prisustovali direktori Elektroprivrede Srbije Milorad Grčić, ODS "EPS Distribucija" Bojan Atlagić, Elektromreže Srbije Jelena Matejić, Transnafte Bogdan Kuzmanović, JP PEU Resavica Marko Vuković i u ime RTB Bor Đen Siming, generalni direktor kineske kompanije Ziđin.

Direktor Transportgasa Stevan Dukić nije se odazvao sastanku, "zbog čega će biti pozvan na odgovornost", a Dušan Bajatović, direktor Srbijagasa, udaljen je sa sastanka "zbog nepoštovanja institucije Vlade Srbije".

"Ovo Ministarstvo je mesto za konsultacije i dogovore o svim projektima i aktivnostima. Mora da se radi brže i efikasnije, posebno u vođenju projekata, da se zna red, što sam sa svojim timom pokazala i u Ministarstvu građevinarstva... Ovo je prvi u nizu sastanaka koje ćemo imati, jer je ovo strateški važan sektor za državu", navela je Mihajlović.

Komentari (0)

POŠALJI KOMENTAR