Vesti

0

Irena Vujović preuzela resor zaštite životne sredine

Autor: SA

Izvor: Beta

Irena Vujović preuzela resor zaštite životne sredine

Izvor: Foto: Beta/Ministarstvo zaštite životne sredine


Trivan je novoj ministarki predao izveštaje o završenim, započetim i planiranim projektima, kao i o postavljenim ciljevima i budućim obavezama.

"Primopredaja je čin od izuzetnog značaja, jer je to način da se osigura kontinuitet u radu ministarstva", istakao je Trivan.

On je dodao da je važno novom ministru predstaviti potpunu i jasnu sliku o tome šta je urađeno, šta je u toku i šta je pripremljeno za dalji rad.

Podsetio je da je Ministarstvo životne sredine, koje je formirano pre tri godine kao zaseban resor, uložilo napore u podizanju svesti o važnosti životne sredine, ali i dostizanju evropskih i svetskih standarda.

"Resor predajem ministarki Vujović koja pripada generaciji mladih, ali iskusnih političara spremnih da odgovore izazovima. Verujem da će jednako uspešno voditi i odgovorno i predano obavljati novu funkciju", kazao je Trivan.

Vujović je istakla da je spremna da se suoči sa izazovima koji je očekuju na novoj dužnosti, te da će se truditi da radom i rezultatima opravda poverenje koje joj je ukazano.

"Posao u resoru zaštite životne sredine obavljaću časno, odgovorno i posvećeno, kao što sam obavljala i dužnosti koje su mi do sada bile poverene", kazala je ona.

Komentari (0)

POŠALJI KOMENTAR