Vesti

0

Obradović: Tri nova ministarstva su tri nove šarene laže

Autor: IG

Izvor: Beta

Obradović: Tri nova ministarstva su tri nove šarene laže

Izvor: Foto: PrntScr / You Tube

"Onima koji se za gotovo deceniju na vlasti nisu setili porodice, sela i društvenog dijaloga, teško se može verovati da sada imaju iskrene namere. Da sam narodni poslanik danas bih u Narodnoj skupštini podigao obe ruke za predlog novog Zakona o ministarstvima, jer se prvi put formiraju dva ministarstva o kojima Srpski pokret 'Dveri' govori od svog ulaska u politiku", navodi Obradović u pisanoj izjavi.

Obradović ocenjuje da to što su se dosadašnji ministri bez portfelja koji su se bavili ovim temamaiz Socijalističke partije Srbije i Partije ujedinjenih penzionera Srbije dokaz da SNS nije stalo do ovih tema, odnosno da su služila za "potkusur u partijskoj podeli kolača u Vladi (Srbije)".

On je naveo i da je Ministarstvo za (ljudska i manjinska prava i) društveni dijalog, čije formiranje je takođe najavljeno, "najobičnija farsa", uz ocenu da vladajuća Srpska napredna stranka "ne zna šta je dijalog, mrzi demokratiju i drugačije mišljenje".

"Biće vrlo teško poverovati da su sada najedanput spremni za bilo kakav društveni dijalog, jer za njih je (predsednika Srbije Aleksandra) Vučićev monolog početak i kraj svake društvene vrednosti", dodaje Obradović.

Komentari (0)

POŠALJI KOMENTAR