Vesti

1

Tepić poručila Grčiću da će ići u zatvor

Autor: KP

Izvor: Beta

Tepić poručila Grčiću da će ići u zatvor

Izvor: Foto: Novi magazin / Zoran Raš

"Vaš potpis na ugovorima sa firmom rođenog brata premijerke Brnabić, sa firmom rođenog brata doktorke Kisić Tepavčević, a tek nepotpisani, a izvršeni poslovi sa bratijom Vučić, možda su vas doveli u poziciju da svakog dana 'popijete' pohvale i osećanje valjda moći dok potkradate sopstvene radnike i državu. Ali posle te opijenosti, v.d. direktore Grčiću, mnogi kao vi su se treznili 'svirajući klavir'", poručila je Tepić.

Ona je u pismu Grčiću dodala da ga SNS "ne drži zalud tri godine protivzakonito na čelu EPS-a" i ne "uvaljuje" mu tek tako da tri godine protivzakonito potpisuje ugovore vredne milijarde novca građana, tuđeg novca prema kom, kako je navela, njegova partija (SNS) i partijski drugovi "imaju nepresahlu ljubav".

Ona je potvrdila da se pre ŠP-a angažovala u još dve stranke, a da nikad nije prešla u stranku na vlasti, te dodala da će Grčića, kada bude hteo da uđe u njenu stranku, dočekati "zakon o lustraciji, o kažnjavanju korumpiranih funkcionera i javni tužilac".

"O elaboriranju odnosa MMF-a prema Srbiji ste kvalifikovani manje nego o kvalitetu pečenog mesa u vašoj pečenjari. Mada je svima jasno da niste vi autor 'odgovora' meni", navela je Tepić.

Ona je dodala da Grčić u pismu koje joj je uputio "stigmatizuje ceo srpski narod, umesto da se krivci za svako nedelo označe imenom i prezimenom".

Vršilac direktora EPS-a Milorad Grčič odgovorio je ranije Mariniki Tepić na navode da mora da podese ostavku na funkciju na kojoj se nalazi, pismom u kojem je kritikovao lidera ŠP-a Dragana Đilasa, a nju nazvao "preletačicom".

Komentari (1)

POŠALJI KOMENTAR

Branislav

Gospodju Tepic bi trebalo postaviti za direktora komunalnog preduzeca za resavanje pitanja otpada jer i onako stalno kopa po djubristu. Ako je sprece da kopa ostace bez posla.