Vesti

0

Premijerka s predstavnicima tržnih centara o novim epidemiološkim merama

Autor: AP

Izvor: Beta

Premijerka s predstavnicima tržnih centara o novim epidemiološkim merama

Izvor: Foto: Beta / Slobodan Miljevic

Vlada Srbije je saopštila da ih je premijerka obavestila da od sutra neće biti dozvoljen ulazak ni u jedan tržni centar u Beogradu bez zaštitne maske.

Bez obzira na prirodu posete tržnom centru i dužinu boravka u njemu, svi posetioci su dužni da sve vreme dok su u njima nose zaštitne maske.

"Vlada Srbije, kao i privrednici, saglasni su da je zdravlje građana na prvom mestu i da će uložiti sve napore kako bi, uz poštovanje svih mera, privreda mogla i dalje da funkcioniše", rekla je Brnabić.

"Vlada će nastaviti da svakodnevno prati razvoj epidemiološke situacije u čitavoj Srbiji i prilagođava epidemiološke mere u cilju zaštite zdravlja građana", navedeno je u saopštenju posle sastanka u Vladi Srbije, tokom kojeg su učesnici koristili sanitarne maske.

 

Obavezne maske i u noćnim klubovima

Predsednica Vlade upoznala je vlasnike i zakupce noćnih barova i klubova u Beogradu da od sutra neće biti dozvoljen ulazak ni u jedan zatvoreni objekat u Beogradu bez zaštitne maske.

Kako je saopšteno iz Vlade, usaglašen je stav da se sve mere donete u cilju zaštite zdravlja ljudi moraju poštovati.

Vlada će nastaviti da prati razvoj epidemiološke situacije u čitavoj zemlji i sve epidemiološke mere prilagođava zaštite zdravlja građana, navedeno je u saopštenju.

Komentari (0)

POŠALJI KOMENTAR