Vesti

5

Dinkić: Ko ne razume Partibrejkerse, ne razume Srbiju (VIDEO)

Autor: AM

Izvor: Tanjug/Novi magazin

Dinkić: Ko ne razume Partibrejkerse, ne razume Srbiju (VIDEO)

Dinkić je stihove te pesme "...biti isti, biti poseban, biti slobodan, biti samo svoj" citirao na zajedničkoj konferenciji za novinare sa liderom naprednjaka Aleksandrom Vučićem, posle sastanka o budućoj Vladi Srbije.

"I ovom čoveku (Vučiću) sam govorio sve u lice. I Tadiću i Koštunici. Svakom čoveku mogu da kažem sve u lice. Znate onu pesmu Partibrejkersa `biti isti, biti poseban, biti slobodan, biti samo svoj` - to je to. Ko nije razumeo Caneta nije razumeo ni društvo", rekao je Dinkić, odgovarajući na optužbe da nije timski igrač.

On je istakao da ne postoji čovek u Srbiji koji može da ga kupi.

Za razliku od Dinkića kome su srcu prirasli Partibrejkersi, lideru Demokratske stranke Srbije (DSS) Vojislavu Koštunici prijemčivija je Guča.

"Ko ne razume Guču, ne razume Srbiju", rekao je Koštunica u leto 2006. godine, kada je bio na čelu Vlade Srbije.

Komentari (5)

POŠALJI KOMENTAR

osnivač

Ne razumem Partibrekjkerse. Ne razumem Dinkića. Ne razumem Guču. Ne razumem Koštunicu.Ali Srbiju razumemem.

Stevan

Okani se Dinkicu pesama i recitacija i busanja u prsa sta si kome rekao u lice,jer to je proslost.Sta cemo mi sutra jesti,gde cemo raditi,gde nam je mesto u svetu i u evropi?I kada planiras da rasturis tu novu vladu koju niste kadri dva meseca da formirate?Zavirnite malo u tu Evropu pa naucite malo kako treba da govore i da se ponasaju politicari.

JOVA

JEDINO KOME JOŠ NISI GOVORIO U LICE JE TUŽILAC ZA ORGANIZOVANI KRIMINAL.