Vesti

0

SNS: Isključivanje struje u mestima gde je DS izgubila

Autor: MP

Izvor: Tanjug/Novi magazin

SNS: Isključivanje struje u mestima gde je DS izgubila

Funkcionerka SNS Zorana Mihajlović je na konferenciji za novinare rekla da SNS zahteva od direktora javnih preduzeća, pre svega EPS-a "da prestanu sa političkim prepucavanjem preko grbače građana Srbije".

Po njenim navodima, EPS gasi struju domaćinstvima i to baš u okruzima u kojima je DS izgubila na izborima, poput zlatiborskog i moravičkog.

Mihajlović je ocenila da je EPS "ogrizla u kriminal i korupciju" i da u tom preduzeću treba da se promeni način upravljanja.

Potpredsednica DS Jelena Trivan je negirala te navode i istakla da je reč o "brutalnom napadu na političke neistomišljenike".

"Prosto ne mogu da razumem tu vrstu jezika, ponašanja i političke kulture i takvih brutalnih političkih napada na neistomišljenike u kojima je sve i svašta moguće reći", naglasila je Trivan.

Potpredsednica demokrata rekla je Tanjugu da ne zna kako se odgovara "na politiku koja se zasniva na neistini".

"Ne znam da li je uopšte više potrebno komentarisiti izjave onih koji su čitavu političku delatnost zasnovali na neistinama", rekla je Trivan i upitala  da li politička stranka, "koja je svoju pobedu zasnovala na priči o izbornoj krađi i džakovima", ima više prava da dalje širi neistine i da na takav način propagira svoj politički rad.

Komentari (0)

POŠALJI KOMENTAR