Sport

0

O'Brajant: Zna se šta donosim, znam gde sam došao

Autor: KP

Izvor: Beta

O'Brajant: Zna se šta donosim, znam gde sam došao

Izvor: Foto: Pixabay.com

O'Brajant se već stavio na raspolaganje, trenira sa timom, a kako je rekao za klupski sajt veruje da će mu period privikavanja proći brzo i da može mnogo da pomogne timu.

"Sve što želim je da donosim pobede klubu, timu. Znate moju igru, znam puno veština u ovoj igri posebno za visokog igrača, mogu da šutiram za tri poena, mogu da igram 'unutra'. Donosim raznolikost, timu nedostaje takva vrsta krilnog centra... dolazim da pomognem timu da nastavi da pobeđuje, da radim i igram naporno", rekao je on.

O'Brajant poznaje od ranije veći broj igrača u današnjem rosteru, a u Lokomotivi je radio i sa trenerom Bogdanom Karaičićem koji je sada deo stručnog štaba Zvezde.

"Znam dosta igrača u ovom timu, znam i nekoliko trenera u stručnom štabu. Očekujem da ću se odlično uklopiti. Ovo je odlična, sjajna grupa ljudi, glavni trener je zahtevan, ali vrlo posvećen, stalo mu je do svojih igrača i mislim da će to preneti i na nas", rekao je O'Brajant.

Kao igrač Makabija nije mogao da oseti atmosferu Evrolige u Beogradu, ali o navijačima Crvene zvezde zna puno i očekuje veliku podršku čim se za to steknu uslovi zbog pandemije.

"Ne mogu da dočekam da zaigram pred navijačima, Znam da su zaista neverovatni i da će biti sjajno. Jedva čekam da ih vidim na tribinama - napred Crvena zvezda", rekao je o'Brajant.

Komentari (0)

POŠALJI KOMENTAR