Zajedno za Srbiju više nije član SZS
24.02.2020 Beograd

Zajedno za Srbiju više nije član SZS

Zajedno za Srbiju više nije član SZS Foto: Logo
Stranka Zajedno za Srbiju odlučila je da prestane da bude članica Saveza za Srbiju nakon odluke da učestvuje u predstojećim izborima koja nije naišla na podršku drugih članova SZS.

Stranka Zajedno za Srbiju donela je odluku da učestvuje na predstojećim lokalnim izborima u Šapcu zato što je ogroman broj građana spreman da brani normalan život u gradu i da se suprotstavi zloupotrebi političke moći koju sprovodi režim.

"Drugi članovi Saveza za Srbiju nisu podržali ovakvu odluku ZZS-a, tako da nije moguće nastaviti zajedničko delovanje i stranka prestaje da bude članica Saveza", pisalo je u saopštenju.

"Na ovaj način želimo da uklonimo bilo kakvu teškoću strankama i pokretima sa kojima nismo postigli saglasnost. Uvereni smo da je borba za slobodni Šabac snažan doprinos borbi za slobodnu Srbiju", dodali su iz ZZS.

ZZS je kako se navodi u saopštenju takođe donela odluku da ne učestvuje na predstojećim parlamentarnim, pokrajinskim i drugim lokalnim izborima u Srbiji.

"To su lažni izbori i ZZS, sa celokupnom slobodoljubivom javnošću u našoj zemlji nastavlja borbu za normalan život i stvaranje uslova za slobodne izbore", navodi se u saopštenju.
 

autor: IG
Ostavi komentar Ostavi komentar >>
Ostavi komentar
Pročitajte i...
Preporuke prijatelja
novinarnica svuda
AMSS secondary
Najvesti
Vesti.rs
Zlatiborac
medijska pismenost
Novi magazin- nedeljnik Novinska agencija Beta AMSS side