Vulin: 63. padobranska nema ni jedan pendrek, niko nije dao naređenje da intervenišu tokom protesta
14.07.2020 Beograd

Vulin: 63. padobranska nema ni jedan pendrek, niko nije dao naređenje da intervenišu tokom protesta

Vulin: 63. padobranska nema ni jedan pendrek, niko nije dao naređenje da intervenišu tokom protesta Foto: Beta / Ministarstvo odbrane
Ministar odbrane Aleksandar Vulin izjavio je danas da nije tačno da je 63. padobranska brigada Vojske Srbije odbila da interveniše protiv građana prilikom protesta protiv vlasti i da je način na koji je ta vest proširena "odličan primer specijalnog rata protiv Vojske Srbije".

Vulin je za televiziju B92 izjavio da "63. padobranska brigada nema ni jedan jedini pendrek", te da stoga nije ni mogla da bude pozvana da interveniše prilikom protesta, i da zbog toga "niko nikada nije izdao takvo naređenje 63. padobranskoj".

Vulin je rekao da su informaciju o tome da je 63. padobranska brigada odbila da izvrši naređenje "preneli opskurni mediji", od kojih su kasnije informaciju preuzimali drugi mediji, koji nisu hteli da prenesu informaciju da je on sutradan nakon tih objava posetio 63. padobransku brigadu, gde je bio "srdačno dočekan".

"Nisu ti opskurni mediji preneli da je ministar posetio 63. padobransku i da sam od njih dobio crvenu beretku", rekao je ministar odbrane, koji je dodao da je taj poklon dobio u znak zahvalnosti za sve što je uradio za tu brigadu.

autor: AP izvor: Beta
Ostavi komentar Ostavi komentar >>
Ostavi komentar
Pročitajte i...
Preporuke prijatelja
novinarnica svuda
AMSS secondary
Najvesti
Vesti.rs
Zlatiborac
medijska pismenost
Turisti?ka organizacija Srbije
Novi magazin- nedeljnik Novinska agencija Beta AMSS side