Vučić: Teško mi je kada mi pominju decu, ja sam samo običan otac
12.06.2020 Beograd

Vučić: Teško mi je kada mi pominju decu, ja sam samo običan otac

Vučić: Teško mi je kada mi pominju decu, ja sam samo običan otac Foto: prtscr
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je danas u Požegi da ga kao oca boli pominjanje njegove dece u pojedinim medijima ali da će o tome govoriti drugom prilikom, jer ne želi da skreće pažnju sa otvaranja obnovljene fabrike Budimka i uspeha porodice Marković koji su investirali u taj posao.

"Ja sam samo običan tata, možda ne ni najbolji na svetu. Možda im ne poklanjam dovoljno pažnje i vremena, možda nisam ni umeo sa njima... A naravno da me boli", rekao je Vučić na pitanje kako komentariše to što je portal KRIK objavio fotografiju njegovog starijeg sina Danila.

Vučićev sin fotografisan je u jednom kafiću kako gleda utakmicu između Partizana i Crvene zvezde u društvu muškarca koji se dovodi u vezu sa organizovanim kriminalom. Nakon toga je novinarki KRIK-a Bojani Pavlović nepoznati muškarac oduzeo telefon kojim je napravila fotografiju i to, naveo je taj portal, u prisustvu grupe osoba "koje su se predstavile kao policajci".

Telefon je kasnije vraćen kada je to "dozvolio" čovek kojeg je fotografisala.

Upitan kako komentariše činjenicu da je KRIK delom finansiran i od Evropske unije i da li je o tome razgovarao sa nekim iz EU, Vučić je rekao da je važno za Srbiju da ima dobre odnose sa Unijom i da on ne može da se rukovodi emocijama, već mora da prevlada racionalan i pragmatičan pristup.

On je rekao da sagovornicima iz EU ne može da kaže ono što bi uvek želeo ali da se nada da neki istraživački portali neće tako pisati o njihovoj deci.

Vučić je rekao da će o tome govoriti večeras na jednoj televiziji, jer je želeo da prođe makar 24 sata, i jer je dobro da ne reaguje odmah onako kako bi želeo i da pokaže sve emocije.

autor: TKĐ izvor: Beta
Ostavi komentar Ostavi komentar >>
Ostavi komentar
Pročitajte i...
Preporuke prijatelja
novinarnica svuda
AMSS secondary
Najvesti
Vesti.rs
Zlatiborac
medijska pismenost
Turisti?ka organizacija Srbije
Novi magazin- nedeljnik Novinska agencija Beta AMSS side