23.10.2018 Beograd

Vučević: Niko u SNS nije aboliran od ocene rezultata rada, nema nezamenjivih

Vučević: Niko u SNS nije aboliran od ocene rezultata rada, nema nezamenjivih
Potpredsednik Srpske napredne stranke (SNS) Miloš Vučević izjavio je danas da ne zna da li će do kraja nedelje biti smena u stranci, ali da "nema nezamenjivih" i da niko nije aboliran od ocene rezultate rada ostvarenih u prethodnom periodu.


"Ne znam da li će biti do kraja nedelje smena u okviru stranačkih okolnosti u odnosu na sprovođenje svega onoga što je stranka definisala kao deo organizacionih procesa u narednom periodu, ali će svakako biti provere rada svakog od funkcionera stranke", kazao je Vučević za televiziju Prva.

Upitan ko će ostati "bez fotelje", Vučević je kazao da će to biti oni koji imaju drugačije stavove od stranke, koji svojim ponašanjem dezavuišu rad predsednika države i stranke Aleksandra Vučića, koji svojim radom na terenu i u kontaktu sa građanima bacaju senku na ugled i politiku SNS, koji se kriju iza imena predsednika i ponašaju nekorektno, kao i oni koji vode politiku koja nije usmerena u koordinaciji sa politikom Vlade i predsednika Republike.

On je kazao da nema nezamenjivih i da će javnost videti mnogo novih ljudi u okviru stranačke infrastrukture.

Stranka nije konzervirana, kazao je on i dodao da je SNS "otvorena porodica, otvorena organizacija" za nove ideje i nove ljude.

"Bez činjenice da svako od nas podnosi izveštaj i snosi odgovornost ne možete postizati dobre rezultate. Ne mislim samo strančake, već i pre svega vršće javna ovlašćenja koja su vam građani poverili", kazao je Vučević, koji je i gradonačelnik Novog Sada.

Govoreći o spekulacijama medija da će bivši predsednik SNS Tomislav Nikolić osnovati novu stranku, Vučević je kazao da misli da je to "apsolutna neistina".

"Videli ste da je bio na proslavi deset godina SNS u Kraljevu i dao neke vrlo jasne poruke. Dao je posebnu pažnju, zahvalnost i neke vrlo jasne poruke i dobio posebnu pažnju Aleksandra Vučića i svih prisutnih", kazao je Vučević.

Upitan o radu njegovog sina, gradonačelnika Kragujevca Radomira Nikolića, Vučić je kazao da "što se tiče i Radomira i Miloša i bilo kog drugog u stranci" nema nezamenljivih i biće ocenjen rad svih.

Vučević je kazao da kritikuje i ne može da objasni sebi zašto nije dovoljno branio predsednika i premijerku Srbije Aleksandra Vučića i Anu Brnabić od napada i vređanja opozicionih lider.

"Svima u SNS zameram jer nismo dovoljno branili", kazao je Vučević.

autor: SA izvor: Beta
Ostavi komentar Ostavi komentar >>
Ostavi komentar
Pročitajte i...
Preporuke prijatelja
AMSS secondary
Najvesti
Vesti.rs
Zlatiborac
medijska pismenost
Novi magazin- nedeljnik Medija centar Novinska agencija Beta societe AMSS side