Vojvođanska partija izlazi na izbore
01.03.2020 Beograd

Vojvođanska partija izlazi na izbore

Vojvođanska partija izlazi na izbore Foto: Logo
Predsedništvo Vojvođanske partije donelo je odluku o izlasku na lokalne, pokrajinske i republičke izbore zajedno sa partnerima okupljenih oko Vojvođanskog fronta.


"Rešeni smo da se za Vojvodinu i sve njene građane borimo i izborimo, bez obzira na izborne uslove koji nisu dobri i po nas Vojvođane nikada nisu ni bili dobri, jer samo tako možemo rešavati brojne probleme sa kojima se suočava Vojvodina i čitavo naše društvo. Bojkot izbora bi produžio agoniju višedecenijskog zatiranja i propadanja Vojvodine o kojoj ne vode računa ni vlast ni samozvana bojkot opozicija, a vojvođansku političku misao dodatno marginalizovao", navodi se u saopštenju.

"U toj situaciji, Mi Vojvođani nemamo prava da sedimo skrštenih ruku i čekamo šta će i da li će neko nešto u Beogradu odlučiti u ime svih nas koji ovde živimo i nakon izbora. Vojvođanski front se nametnuo kao najozbiljniji i najorganizovaniji politički savez zasnovan na onim vrednostima za koje se kao partija svih ovih decenija zalažemo i od kojih ne odustajemo. Pokazali smo da je moguće dogovoriti se i zajedno raditi, na šta smo ponosni kao jedni od inicijatora formiranja Vojvođanskog fronta i daćemo pun doprinos njegovom daljem jačanju.
Na izbore idemo osnaženi i odlučni da Vojvodini vratimo sva ona prava koja joj i pripadaju, a njenim građanima dostojanstvo i pravo na normalan život.
Vojvođanski front pobeđuje, vreme je!", poručili su iz Vojvođanskog fronta.
 

autor: IG izvor: Novi magazin
Ostavi komentar Ostavi komentar >>
Ostavi komentar
enovina
Pročitajte i...
Preporuke prijatelja
novinarnica svuda
AMSS secondary
Najvesti
Vesti.rs
Zlatiborac
medijska pismenost
Novi magazin- nedeljnik Novinska agencija Beta AMSS side