18.06.2019 Beograd

Velimir Ilić: Narod mora da nauči da glasa za ljude za koje hoće

Velimir Ilić: Narod mora da nauči da glasa za ljude za koje hoće Foto: PrtScn
Predsednik Nove Srbije Velimir Ilić ocenio je danas da "narod mora da nauči da glasa za ljude koje on hoće" i da glasovi treba da "prestanu da se kupuju".

Ilić je dodao da trenutna vlast smatra da treba "novcem da kupi nekoga" i da je ona ta koja treba da pravi medije, a "narod to oseća i zato neće da izlazi na izbore i zato se ljuti i na opoziciju".

On je kazao da je u Zaječaru predsednik Srbije Aleksandar Vučić prvi put za sedam godina vlasti "pokušao da se približi narodu".

"Setio se posle sedam godina da kaže u Zrenjaninu da 'ništa ne valja i da želi da otera neke bahate koji su samo grabili za sebe, a ne za narod'. Sad želi da pokrene temu ko je ubio na naplatnoj rampi", rekao je Ilić.

Kazao je da danas zaseda komisija koja rešava da je "najveće pranje para" u Evropi u Srbiji.

Dodao je da se najavljuje dolazak Vesli Klarka da gradi "pomoćni Koridor" što će biti 300 miliona skuplje nego što je bilo u raspisanom tenderu, a sve to je "nepoštovanje naroda koji je zaražen i ozračen".

autor: AP izvor: Beta
Ostavi komentar (1) Ostavi komentar >>
Ostavi komentar
  • 18.06.2019, 19:45h ivan

    Ma ovaj narod je toliko otupio da za jednu hemisku olovku daje glas iako zna da je pogresno to sto radi ali je dobio olovku

Pročitajte i...
Preporuke prijatelja
AMSS secondary
Najvesti
Vesti.rs
Zlatiborac
medijska pismenost
Novi magazin- nedeljnik Medija centar Novinska agencija Beta societe AMSS side