UOPS: DS i Zoran Lutovac su borci protiv režima, Vučićevi mediji podržali njihove protivnike
27.09.2020 Beograd

UOPS: DS i Zoran Lutovac su borci protiv režima, Vučićevi mediji podržali njihove protivnike

UOPS: DS i Zoran Lutovac su borci protiv režima, Vučićevi mediji podržali njihove protivnike Foto: Beta / Milan Obradović
Udružena opozicija Srbije (UOPS) saopštila je da podržava Demokratsku stranku i njenog legalnog predsednika Zorana Lutovca u borbi protiv "pokušaja nelegalnog preuzimanja stranke kroz lažne izbore nereprezantativne manjine bivših i sadašnjih članova".

UOPS je ocenio da je Demokratska stranka na čelu sa Zoranom Lutovcem "jedan od stubova borbe za normalnu Srbiju, što su dokazali kroz borbu za slobodne i poštene izbore, doslednost u bojkotu lažnih izbora i doprinosu jedinstva opozicije u borbi protiv štetočinskog režima Aleksandra Vučića."

"Zbog toga je na meti režima Aleksandra Vučića, svih njegovih medija i tabloida. Sa druge strane svi oni koji rade protiv takve Demokratske stranke i jedinstva opozicije dobijali su njegovu punu podršku. To odlično prepoznaju članovi Demokratske stranke, ali i demokratska javnost", navedeno je u saopštenju.

Udružena opozicija je najavila da će sa dešavanjima u DS upoznati partnere u Evropskoj uniji i drugim zemljama, kao i međunarodne institucije koje se bave vladavinom prava.

autor: AP izvor: Beta
Ostavi komentar Ostavi komentar >>
Ostavi komentar
Pročitajte i...
Preporuke prijatelja
novinarnica svuda
AMSS secondary
Najvesti
Vesti.rs
Zlatiborac
medijska pismenost
Turisti?ka organizacija Srbije
Novi magazin- nedeljnik Novinska agencija Beta AMSS side