Trivan: Nema sukoba u DS-u
30.06.2012 Beograd

Trivan: Nema sukoba u DS-u

Trivan: Nema sukoba u DS-u
Potpredsednica Demokratske stranke Jelena Trivan negirala je da u vrhu te partije postoje sukobi, o kojima je štampa pisala proteklih dana.

"Naravno da će politički oponenti puštati takve informacije u javnosti s namerom da oslabe DS, ali to nema nikakve veze sa stvarnošću i to će vreme najbolje pokazati. Među demokratama sigurno nema sukoba kao u drugim strankama, kod kojih su ti sukobi stvarni, ali se o njima ćuti", kazala je Trivan za list Danas.

Ona je najavila da će DS u novom sazivu parlamenta biti odgovorna opozicija, koja iza sebe ima "ogroman broj građana koji nisu glasali za ovakvu Srbiju".

"U tom ideološkom i vrednosnom haosu, naš je posao da Srbiji ponudimo alternativu i politiku koja zna za vrednosti i ciljeve, a ne samo demagogiju i matematiku", rekla je Trivan.

Ona tvrdi da vlada SNS, SPS i URS koju će Srbija dobiti sigurno nije izraz volje građana, izuzev možda brojčano.

Po njenim rečima, partije koje prave vladu dobile poverenje birača na drugačijoj platformi od one koju danas zastupaju.

SPS je na izborima nastupala kao strateški partner politike DS, URS kao zakleti "neprijatelj SNS, a Tomislav Nikolić kao kandidat koji će uhapsiti Dinkića, Dačića, a pritom i poništiti sve dogovore s Prištinom. Danas, Nikolić najavljuje pregovore sa Jahjagom, a Dačić povratak bezbednosnih snaga na Kosovo", kazala je Trivan.

autor: MP izvor: Danas/Novi magazin
Ostavi komentar (1) Ostavi komentar >>
Ostavi komentar
  • 30.06.2012, 13:19h olga (1)

    Bilo sukoba ili ne vi ste završili političku karijeru.Đilas vas sasvim sigurno nikoga uključujući i Borisa za sledeće izbore ne će uzeti u stranku.Pa nije on lud ?Šta će te mu.Pogotovo Šutke,Dušan Petrović,Nada Kolundžija.Ruška ,Mićun i ostali likovi.Namazaniji je on nego što vi mislite.Svi vi na čelu sa Tadićem nemate u prstu što on ima u glavi,a bogami i na računu.

Pročitajte i...
Preporuke prijatelja
novinarnica svuda
AMSS secondary
Najvesti
Vesti.rs
Zlatiborac
medijska pismenost
Turisti?ka organizacija Srbije
Novi magazin- nedeljnik Novinska agencija Beta AMSS side