Stefanović u Ivanjici: Za dve i po godine bolja elektroenergetska mreža
02.11.2019 Beograd

Stefanović u Ivanjici: Za dve i po godine bolja elektroenergetska mreža

Stefanović u Ivanjici: Za dve i po godine bolja elektroenergetska mreža Foto: Beta / MUP
Ministar unutrašnjih poslova Nebojša Stefanović najavio je danas u Ivanjici da će za dve i po godine elektro-energetska mreža biti unapređena i omogućiti stabilno napajanje, dok će, kako je naveo, za pet godina sa dodatnim kapacitetima potencijalnim investitorima "moći da pruže snabdevanje strujom sa dve strane".

U saopštenju Ministarstva unutrašnjih poslova navodi se da je Stefanović kazao da će država nastaviti intenzivna ulaganja u infrastrukturu i bezbednost u toj opštini, kako bi stvorila povoljan ambijent za potencijalne investitore, jer joj je, kako je kazao, "cilj da se ljudi zapošljavaju i žive kvalitetnije i bolje".

"Nastavljamo dalje investicije u zdravstvu. U poslednjem ciklusu u zdravstvene objekte u ovoj opštini uloženo je gotovo 800.000 evra i to nije kraj. Želimo da planski, na odgovoran i ozbiljan način, kažemo ljudima šta i kada možemo da uradimo, koliko će biti potrebno novca za to i da to u predviđenom roku i završimo", rekao je Stefanović.

On je tokom posete obišao Policijsku stanicu i razgovarao sa načelnikom i zaposlenima o rezultatima i uslovima rada, nakon čega je istakao da je bezbednosna situacija u Ivanjici dobra, da rad policije daje dobre rezultate, kao i da je stopa kriminala smanjena i da nije počinjeno nijedno teže krivično delo.

Stefanović je dodao da su mu policajci ukazali da im nedostaju terenska vozila, kako bi njihova patrolna delatnost bila još efikasnija, i najavio je da će se ministarstvo kroz nabavku vozila, ali i informatičke opreme, kao i rekonstrukciju jednog dela stanice potruditi da olakša njihov rad.

autor: AP izvor: Beta
Ostavi komentar Ostavi komentar >>
Ostavi komentar
Pročitajte i...
Preporuke prijatelja
novinarnica svuda
AMSS secondary
Najvesti
Vesti.rs
Zlatiborac
medijska pismenost
Turisti?ka organizacija Srbije
Novi magazin- nedeljnik Novinska agencija Beta AMSS side