Stefanović (SSP): Režimski mediji u Srbiji kreiraju paralelnu stvarnost
25.09.2020 Beograd

Stefanović (SSP): Režimski mediji u Srbiji kreiraju paralelnu stvarnost

Stefanović (SSP): Režimski mediji u Srbiji kreiraju paralelnu stvarnost Foto: Novi magazin / Đurađ Šimić
Potpredsednik Stranke slobode i pravde Borko Stefanović izjavio je danas da "režimski mediji u Srbiji kreiraju ruzičastu paralelnu stvarnost" i pričaju o putnoj infrastrukturi, dok je realnost da Šabac i dalje čeka na autoput.

Kako je saopšteno iz SSP-a Stefanović je prilikom obilaska šabačkog odbora stranke pitao građane ko od njih ima platu od 500 evra, koliko predstavnici vlasti tvrde da iznosi prosečna plata u Srbiji.

"Oni se hvale kako imaju nikada bolje odnose sa regionom i svetom, a svakoga dana se sa nekim svađaju. Danas je Vučić sa Erdoganom i opet će mu obećati deo naše zemlje, neki posao bez tendera, opet će nas nuditi kao jeftinu radnu snagu. Na taj način Vučić ne gradi Srbiju već pomaže stranim bankama i stranim firmama. Na taj način on gradi prijateljstva za sebe i poslovne kombinacije za svoje kumove i partnere", rekao je Stefanović.

On je rekao da se plan SSP-a za dobar život zasniva na ulaganju u ljude, koji su najveći razvojni potencijal.

"Čitav svet je to shvatio i krenuo u bitku za ljude. Samo kod nas režim pravi treninge kako da zdravstveni radnici lakše nađu posao u inostranstvu. Umesto toga, mi imamo plan kako da zadržimo sve naše lekare i obezbedimo im početnu platu od 1.000 evra", rekao je Stefanović.

autor: KP izvor: Beta
Ostavi komentar Ostavi komentar >>
Ostavi komentar
Pročitajte i...
Preporuke prijatelja
novinarnica svuda
AMSS secondary
Najvesti
Vesti.rs
Zlatiborac
medijska pismenost
Turisti?ka organizacija Srbije
Novi magazin- nedeljnik Novinska agencija Beta AMSS side