26.03.2017 Beograd

Stanari Stepe Stepanovića uputili pismo predsedniku Opštine Voždovac

Stanari Stepe Stepanovića uputili pismo predsedniku Opštine Voždovac Foto: Beta / Miloš Miškov
Udruženje stanara naselja Stepa Stepanović uputilo je pismo predsedniku Opštine Voždovac Aleksandar Savić u kome ga optužuje da je pokušao "medijskom manipulacijom da umanji značaj četvorogodišnjih akcija stanara naselja Stepa Stepanović protiv izgradnje pumpe i da prikupi jeftine političke poene".

Opština Voždovac ranije danas je saopštila da je na inicijativu predsednika te beogradske opštine, a uz odobrenje premijera Aleksandra Vučića, Građevinska direkcija odustala od izgradnje pumpe u naselju Stepa Stepanović.

Stanari naselja poslali su predsedniku te opštinu Aleksandru Saviću pismo u kom su se ogradili od njegovih izjava.

Oni su se u pismu Aleksandru Saviću zahvalili na inicijativi koju je, kako su naveli, sproveo u subotu uveče, i obavestili ga da je sve bilo gotovo u subotu ujutro, kada su dobili pismeno obaveštenje Građevinske direkcije Srbije da odustaju od gradnje pumpe.

Udruženje stanara naselja Stepa Stepanović čestitalo je predsedniku opštine na brzini, uz konstataciju da mu je trebalo "samo mesec dana" da se uključi u njihovu akciju i da im je drago da što su "samo nekoliko sati posle njihove objave da pumpe neće biti, dobili i njegovu podršku".

"Razumemo, to su politički poeni, vama trebaju, a nama ne", navodi se u pismu.

autor: VV izvor: Beta
Ostavi komentar Ostavi komentar >>
Ostavi komentar
Pročitajte i...
Preporuke prijatelja
AMSS secondary
Najvesti
Vesti.rs
Zlatiborac
medijska pismenost
Novi magazin- nedeljnik Medija centar Novinska agencija Beta societe AMSS side