20.03.2019 Beograd

Srpska lista optužuje Petrovića: Prvi put od 1999. Srbin napao Srbina u Prištini

Srpska lista optužuje Petrovića: Prvi put od 1999. Srbin napao Srbina u Prištini
Srpska lista optužila je danas predsednika Samostalne liberalne stranke Slobodana Petrovića da je napao poverenika te liste Milana Kostića, navodeći da je to "prvi put od 1999. godine da Srbin u Prištini bude napadnut od strane drugog Srbina".

Lista je u saopštenju navela da se incident dogodio oko 10 časova u jednom restoranu kada je "bez ikakvog povoda, Petrović uz pogrdne reči pogodio Kostića mobilnim telefonom u glavu".

"Na poziv povređenog Kostića, na lice mesta je ubrzo stigla policija koja je Petrovića privela a od Kostića su zahtevali da im da izjavu o događaju. Prilikom privođenja Slobodana Petrovića, visoki funkcioner njegove stranke Boban Stanković je u prisustvu policije na račun Kostića izrekao više ozbiljnih pretnji", navela je Srpska lista.

Ocenjuje se da napad na Milana Kostića, poverenika Srpske liste u Prilužju, "pokazuje osionost Slobodana Petrovića i njegovih pajtaša, koji su nakon ulaska u Vladu Ramuša Haradinaja i dobijenog mesta ministra, umislili da mogu da napadaju i vređaju svoje sunarodnike samo zato što su njihovi politički protivnici".

Srpska lista je zatražila da policija i tužilaštvo preduzmu "sve neophodne radnje" kako bi Slobodan Petrović i Boban Stanković bili procesuirani i kažnjeni, navodeći da je njihovo ponašanje "apsolutno neprihvatljivo".

autor: SA izvor: Beta
Ostavi komentar Ostavi komentar >>
Ostavi komentar
Pročitajte i...
Preporuke prijatelja
AMSS secondary
Najvesti
Vesti.rs
Zlatiborac
medijska pismenost
OTP banka lizing
Novi magazin- nedeljnik Medija centar Novinska agencija Beta societe AMSS side