12.01.2018 Beograd

SNS zajedno sa Bogoljubom Karićem na beogradskim izborima

SNS zajedno sa Bogoljubom Karićem na beogradskim izborima Foto: prtscr ytb
Lider Pokreta "Snaga Srbije" Bogoljub Karić izjavio je danas da će taj pokret na naredne beogradske izbore izaći zajedno sa Srpskom naprednom strankom (SNS).

"Koalicija ovih dveju stranaka je odlično funkcionisala od parlamentarnih izbora 2012. godine. Članstvo i rukovodstvo su dobro sarađivali širom Srbije. ;Pokret 'Snaga Srbije' učestvovaće na zajedničkoj listi 'Aleksandar Vučić – Zato što volimo Beograd', jer je vladajuća koalicija, predvođena liderom SNS i predsednikom Srbije Aleksandrom Vučićem, ostvarila ogromne političke i ekonomske rezultate u Beogradu i čitavoj Srbiji", naveo je Karić u pisanoj izjavi.

Karić je ocenio da građani te rezultate mogu da vide na svakom koraku i dodao da je "državna kasa napunjena, javne finansije sređene a Srbija prvi put ima saveznike na svim stranama sveta".

"Takvom politikom su postavljeni temelji da Beograd danas postane ogromno gradilište, da dugovi grada budu smanjeni za 700 miliona evra, da turisti iz svih krajeva sveta masovno dolaze u Beograd kao miroljubivi, domaćinski i kosmpolitski grad koji je postao kulturna prestonica čitave jugoistočne Evrope", naveo je Karić.

On je dodao da Pokret "Snaga Srbije" želi da svojim ogromnim poslovnim iskustvom pomogne da se ostvare najvažniji interesi svih Beograđana, bez obzira na stranačko ili ideološko opredeljenje.

autor: JU izvor: Beta
Ostavi komentar Ostavi komentar >>
Ostavi komentar
Pročitajte i...
Preporuke prijatelja
Budimo Pametni
AMSS secondary
Najvesti
Vesti.rs
Zlatiborac
credi agricole
medijska pismenost
Novi magazin- nedeljnik Medija centar Novinska agencija Beta societe AMSS side