SNS: Novaković iznosi laži o Andreju Vučiću
27.09.2020 Novi Sad

SNS: Novaković iznosi laži o Andreju Vučiću

SNS: Novaković iznosi laži o Andreju Vučiću
Novosadski odbor Srpske napredne stranke (SNS) odbacio je večeras optužbe potpredsednika Narodne stranke Borislava Novakovića da je gradonačelnik Novog Sada Miloš Vučević "samo oruđe u rukama Andreja Vučića", brata predsednika SNS-a Aleksandra Vučića.

"Količina laži koje je (Novaković) izrekao o Aleksandru i Andreju Vučiću, kao i o Milošu Vučeviću, prevazišla je sve dosadašnje gluposti koje je izjavio. Spominjanje Andreja Vučića kao vlasnika ogromne količine zemlje u Vojvodini bez ijednog dokaza, pokazuje patološku mržnju prema najužoj porodici Aleksandra Vučića. 'Krivica' Andreja Vučića je jedino u tome što je rođeni brat predsednika Srbije", naveo je SNS u saopštenju za javnost.

Oni su Novakovića nazvali "Bora Solunac", aludirajući na aferu kada je Novaković u Skupštini Srbije 2001. godine navodno glasao, iako se u to vreme nalazio u Solunu.

"Blaćenje Miloša Vučevića koji je prvi čovek u istoriji Srpske Atine treći put uzastopno izabran za gradonačelnika Novog Sada takođe je potpuno besmisleno i bez dokaza. Miloš Vučević je doveo domaće i strane investitore, smanjio nezaposlenost ispod sedam odsto, a prosečna plata u Novom Sadu je veća nego u ostalim delovima Srbije", naveo je SNS.

Novaković je prethodno u intervjuu ta portal Nova.rs rekao da je Miloš Vučević "dvorska luda" Andreja Vučića.

autor: KP izvor: Beta
Ostavi komentar Ostavi komentar >>
Ostavi komentar
Pročitajte i...
Preporuke prijatelja
novinarnica svuda
AMSS secondary
Najvesti
Vesti.rs
Zlatiborac
medijska pismenost
Turisti?ka organizacija Srbije
Novi magazin- nedeljnik Novinska agencija Beta AMSS side