Slobodari: Informacije BIA o protestima posledica kolapsa državnih institucija
11.07.2020 Beograd

Slobodari: Informacije BIA o protestima posledica kolapsa državnih institucija

Slobodari: Informacije BIA o protestima posledica kolapsa državnih institucija Foto: Beta / Marko Drobnjakovic
Informacije bezbednosnih organa o demonstracijama koje se više proteklih dana dešavaju u centru Beograda su posledica "šizofrene politike režima koja je dovela do kolapsa svih državnih institucija", saopštila je Informativna služba Narodnog slobodarskog pokreta "Slobodari".

U današnjem saopštenju se ocenjuje i da su zvanične informacije "besmislice identične (onima) koje servira Krizni štab Vlade Srbije za suzbijanje epidemije korona virusa".

Dodaju i da prema informacijama koje saopštava Bezbednosno-informativna agencija (BIA) u Srbiji su se "udružili fašisti sa Jevrejima i muslimanima" i kako bi zajedno srušili predsednika Aleksandra Vučića.

"Srpske bezbednosne službe zajedno sa vlašću svakim danom tonu sve dublje i dublje u gomili laži i priči za malu decu kojima besomučno zatrpavaju građane Srbije.

Prema informacijama koje BIA daje medijima policiju na protestima napadaju desničari i fašisti, a strana podrška im dolazi od dva studenta iz Izraela i jednog radnika iz Tunisa", navode "Slobodari, i dodaju da je ovakava narativ osmislio direktor Instituta za javnu politiku Vladimir Beba Popović.

autor: AP izvor: Beta
Ostavi komentar Ostavi komentar >>
Ostavi komentar
Pročitajte i...
Preporuke prijatelja
novinarnica svuda
AMSS secondary
Najvesti
Vesti.rs
Zlatiborac
medijska pismenost
Turisti?ka organizacija Srbije
Novi magazin- nedeljnik Novinska agencija Beta AMSS side