13.12.2016 Beograd

Skupština u sredu o aerodromima i stanovanju

Skupština u sredu o aerodromima i stanovanju Foto: Beta/Emil Vaš
Skupština Srbije završila je večeras raspravu o predlozima izmena zakona o poljoprivredi, a sednica će biti nastavljen sutra raspravom o predlozima zakona o upravljaju aerodromima, stanovanju, ali i o nizu sporazuma.

Pred poslanicima je objedinjena rasprava o predlozima zakona o upravljanju aerodromima, o stanovanju i održavanju zgrada, transportu opasne robe, o izmenama Zakona o komunalnim delatnostima i o izmenama Zakona o javno-privatnom partnerstvu i koncesijama.

Poslanici treba da raspravljaju i o sporazumu Vlade Srbije i Ujedinjenih nacija o Centralnoj kancelariji projekta Trans-evropske železnice, o sporazumu o komercijalnim pravima u vanrednom vazdušnom prevozu u Evropi, kao i o sporazumu Srbije i Kine o ukidanju viza.

Poslanici su danas razmatrali izmene i dopune Zakona o poljoprivredi i ruralnom razvoju, izmene Zakona o podsticajima u poljoprivredi i ruralnom razvoju i izmene Zakona o vodama.

Poslanici su se međusobno optuživali za loše stanje u poljoprivredi, opozicija je kritikovala visinu subvencija, ali su raspravljali i o tome zbog čega do sada nije korišćen novac iz predpristupnih fondova Evropske unije za poljoprivredu.

Skupština je završila rad oko 22.00, a nastavak sednice je zakazan za sutra u 10.00.

autor: MŽ izvor: Beta
Ostavi komentar Ostavi komentar >>
Ostavi komentar
Pročitajte i...
Preporuke prijatelja
AMSS secondary
Najvesti
Vesti.rs
Zlatiborac
medijska pismenost
Novi magazin- nedeljnik Medija centar Novinska agencija Beta societe AMSS side Zemunske kapije bmw