24.01.2018 Beograd

SDPS poklanjali građanima knjige u oviru kampanje za beogradske izbore

SDPS poklanjali građanima knjige u oviru kampanje za beogradske izbore Foto:printscr
Kod zgrade pošte na Dušanovcu aktivisti Socijaldemokratske partije Srbije poklanjali su građanima knjige u oviru kampanje za beogradske izbore kako bi ukazali na značaj obrazovanja, ovoj akciji prisustvovao je i predsednik SDPS Rasim Ljajić.

"Mislim da će biti mnogo stranaka, koalicija koje će sprovoditi klasičan vid predizbornih kampanja sa štandovima gde će deliti propagandni materijal. Mi smo hteli da budemo koliko je to moguće drugačiji od drugih. Bolje da delimo knjige nego upaljače", rekao je Ljajić.

On je dodao da će stranka prikupljati knjige od svojih članova, aktivista i simpatizera ali i da će se knjige nekada kupovati.

"Imamo tri društvene grupe kojima se obraćamo u ovoj kampanji, to su zapravo naši prioriteti", istakao je Ljajić. Kampanja je orijentisana ka penzionerima, ljudima u stanju socijalnih potreba, kao i ka mladim talentima, odličnim učenicima i studentima.

"Moto naše kampanje je Beograd danas za Srbiju sutra. To znači da Beograd mora da bude lokomotiva razvoja zemlje", dodao je Ljajić obraćajući se novinarima.

autor: AP izvor: Beta
Ostavi komentar Ostavi komentar >>
Ostavi komentar
Pročitajte i...
Preporuke prijatelja
AMSS secondary
Najvesti
Vesti.rs
Zlatiborac
medijska pismenost
Novi magazin- nedeljnik Medija centar Novinska agencija Beta societe AMSS side