17.10.2018 Beograd

Savez za Srbiju: Postajemo zemlja jeftine radne snage

Savez za Srbiju: Postajemo zemlja jeftine radne snage Foto: Novi Magazin / Đurađ Šimić
Lideri Saveza za Srbiju ocenili su večeras na tribini u Novoj Varoši da se Srbija pretvara u zemlju jeftine radne snage a da se takvoj politici mogu suprotstaviti samo ako su jedinstveni.

Podsećajući da se danas obeležava Međunarodni dan borbe protiv siromaštva, predsednik Demokratske stranke Zoran Lutovac je kazao da je to tema kojom Srbija "itekako" mora da se pozabavi. 

"Vlast stvara lažnu sliku trenutnog stanja, menjajući brojeve u statistici i pravljenjem virtuelne realnosti koja nema veze sa stvarnošću", rekao je Lutovac a preneo Savez za Srbiju. 

Predsednik Zdrave Srbije Milan Stamatović kazao je da niko nema pravo da poklanja državnu imovinu dok je lider Dveri Boško Obradović rekao da interes opšteg dobra mora biti iznad ideoloških razlika.

"To je zaustavljanje odlaska mladih iz Srbije, krađe građana, pretvaranja radnika u jeftinu radnu snagu, propadanja koje traje punih šest godina. Rešenje je formiranje vlade stručnjaka u kojoj neće sedeti niko od opozicionih lidera", kazao je Obradović. 

autor: MIM izvor: Beta
Ostavi komentar (1) Ostavi komentar >>
Ostavi komentar
  • 18.10.2018, 10:16h marama

    "Srbija pretvara u zemlju jeftine radne..." Ne g Lutovac, takvo stanje se ne menja jedinstvom, vec novom politikom za razvoj privrede. A ona je? Da cujemo koju privrednu i monetarnu politiku zagovarate?

Pročitajte i...
Preporuke prijatelja
AMSS secondary
Najvesti
Vesti.rs
Zlatiborac
medijska pismenost
OTP banka lizing
Novi magazin- nedeljnik Medija centar Novinska agencija Beta societe AMSS side