Šapić: Nije izdaja izlazak na izbore, nisam zvao spotiste na listu da ne bi imali problema
25.11.2019 Beograd

Šapić: Nije izdaja izlazak na izbore, nisam zvao spotiste na listu da ne bi imali problema

Šapić: Nije izdaja izlazak na izbore, nisam zvao spotiste na listu da ne bi imali problema Foto: Novi magazin/ Zoran Raš
Lider Srpskog patriotskog saveza SPAS Aleksandar Šapić izjavio je da ne zna da li je bojkot izbora dobra ili loša opcija ali je ta organizacija procenila da je za nju svrsishodnije da na njih izađe.

"Smeta mi što oni koji nisu za izlazak na birališta govore da su ovi drugi izdajnici i obrnuto", rekao je Šapić, za današnje izdanje lista Večernje novosti, navodeći da ni u kakvim podelama neće da učestvuje.

On je rekao da SPAS ide samostalno na izbore, ali su vrata i dalje otvorena za sve koji dele njihova načela.

"Klasične koalicije nam nikad nisu bile interesantne. Ponudio sam Demokratskoj stranci Srbije ujedinjenje u organizaciju koju bih ja predvodio. Nije im odgovaralo, nastavili su svojim putem. Nije bilo zlih reči. Želim im sve najbolje", rekao je Šapić.

On je rekao da će SPAS za nekoliko nedelja predstaviti poznate ličnosti koje će biti na listi, kao i da su to ljudi koji imaju kredibilitet.

"Neće biti jednoumlja, loše bi bilo da svi mislimo identično, ali će nam osnovni princip biti isti. Nisam zvao sportiste, ne bih voleo da neko ima problem. Ako neko sam bude hteo, dobrodošao je", rekao je Šapić.

autor: AP izvor: Beta
Ostavi komentar (1) Ostavi komentar >>
Ostavi komentar
  • 25.11.2019, 15:07h eks

    Naravno da nije izdaja za normalne ljude, ali za Djilasa i njegove crnogorske kriminalce to je frustrirajuće. Šapić je normalan čovek i razuman - ne dozvoljava da mu Djilas nameće diktat .

Pročitajte i...
Preporuke prijatelja
novinarnica svuda
AMSS secondary
Najvesti
Vesti.rs
Zlatiborac
medijska pismenost
Turisti?ka organizacija Srbije
Novi magazin- nedeljnik Novinska agencija Beta AMSS side