12.04.2018 Beograd

Saobraćaj umeren, teretna vozila čekaju četiri sata kod Batrovaca

Saobraćaj umeren, teretna vozila čekaju četiri sata kod Batrovaca
Prohodnost puteva je dobra uz suve kolovoze i dobru vidljivost a saobraćaj je trenutno umerenog intenziteta, saopštio je jutros Auto-moto savez Srbije koji ukazuje na oprez na deonicama na kojima su u toku radovi.


Prema podacima Uprave granične policije na putničkim terminalima graničnih prelaza zadržavanja su do 30 minuta.

Zadržavanja za teretna motorna vozila, na izlazu iz Srbije, na prelazu Batrovci su oko 240 minuta, na Horgošu oko 60 minuta, a na prelazu Kelebija oko 90 minuta.

Često dolazi do formiranja dužih kolona vozila na ulazu i na izlazu iz Mađarske, tada zadržavanja mogu biti višesatna i duža u odnosu na zadržavanje koje vozače očekuje na našim graničnim prelazima.

Danas u periodu od 9.00 do 14.00 časova, izvodiće se radovi na poboljšanju javnog osvetljenja, na delu puta zoni podvožnjaka na isključenju sa auto-puta za beogradski aerodrom "Nikola Tesla". Na delu gde se izvode radovi saobraćaj će biti regulisan naizmeničnim propuštanjem vozila.

Danas se u periodu od 8.00 do 17.00 časova izvode radovi na redovnom održavanju, deonica Bumbarevo Brdo - Mrčajevci, kod mesta Bresnica. Za vreme radova saobraćaj će se odvijati naizmeničnim propuštanjem vozila.

Zbog radova na uređenju zelenog pojasa i zalivnih instalacija na auto-putu kroz Beograd od petlje Sava Centar do petlje skretanje za Novi Sad u smeru ka Šidu biće zatvorena desna traka do 16. aprila.

Radovi se odvijaju na obilaznici oko Beograda na izgradnji leve kolovozne trake autoputa kod Ostružničke petlje na mestu gde se obilaznica ukršta sa novim Obrenovačkim putem, pa AMSS savetuje opreznu vožnju.

autor: SA izvor: Beta
Ostavi komentar Ostavi komentar >>
Ostavi komentar
Pročitajte i...
Preporuke prijatelja
AMSS secondary
Najvesti
Vesti.rs
Zlatiborac
medijska pismenost
OTP banka lizing
Novi magazin- nedeljnik Medija centar Novinska agencija Beta societe AMSS side