11.04.2018 Beograd

Saobraćaj se odvija bez vanrednih zastoja

Saobraćaj se odvija bez vanrednih zastoja Foto: pixabay
Vozače očekuju suvi kolovozi i dobra vidljivost, a van većih gradova i saobraćaj koji je umrenog inteziteta, koji se odvija bez vanrednih zastoja i prekida, ali sa usporenjima gde ima radova, saopštio je danas Auto-moto savez Srbije (AMSS).

Prema podacima Uprave granične policije na putničkim terminalima naših graničnih prelaza zadržavanja su do 30 minuta sem na prelazu "Sremska Rača" sa Bosnom i Hercegovinom gde su zadržavanja na ulazu u Srbiju oko 45 min.

Često dolazi do formiranja dužih kolona vozila na ulazu i na izlazu iz Mađarsku.

Danas u vremenu od 7.00 do 16.00 časova zbog radova na postavljanju induktivnih petlji u kolovoz (u zoni od 30 metara), na putu između Predejana i Vladičinog Hana saobraćaj će bit usporen i odvija će se jednom kolovoznom trakom uz naizmenično propuštanje vozila.

Do 15. aprila u periodu od 22.00 do 05.00 časova izvodiće se radovi na pranju i čišćenju mosta Gazela, u smeru Beograd-Šid i Beograd-Niš. Radovi se izvode u pokretu naizmenično u preticajnoj i zaustavnoj traci koje će na tom delu puta biti zatvorene za saobraćaj.

Zbog radova na uređenju zelenog pojasa i zalivnih instalacija na auto-putu kroz Beograd od petlje Sava Centar do petlje skretanje za Novi Sad u smeru ka Šidu biće zatvorena desna traka do 16. aprila.

Na deonici puta Preševo – Depce, aktivirano je klizište zbog čega se saobraćaj odvija naizmenično jednom kolovoznom trakom.

Radovi se odvijaju na obilaznici oko Beograda na izgradnji leve kolovozne trake autoputa kod Ostružničke petlje na mestu gde se obilaznica ukršta sa novim Obrenovačkim putem, pa AMSS savetuje opreznu vožnju.

autor: JU izvor: Beta
Ostavi komentar Ostavi komentar >>
Ostavi komentar
Pročitajte i...
Preporuke prijatelja
AMSS secondary
Najvesti
Vesti.rs
Zlatiborac
medijska pismenost
OTP banka lizing
Novi magazin- nedeljnik Medija centar Novinska agencija Beta societe AMSS side