07.12.2017 Beograd

Raspisan poziv za slogan u kampanji podsticanja rađanja

Raspisan poziv za slogan u kampanji podsticanja rađanja Foto: pixabay.com
Ministarstvo kulture i informisanja raspisalo je javni poziv za izradu slogana koji će biti korišćen u kampanji za promociju mera populacione politike, sa ciljem podsticanja rađana u Srbiji.

 

Kako se navodi, kampanja će biti usmerena na stimulaciju roditeljstva i rađanja većeg broja dece a ukupni iznos fonda za tri nagrade iznosi 275.000 dinara.

Najbolje rangirani slogan biće nagrađen sa 150.000 dinara, drugo mesto biće nagrađeno sa 75.000 a treće sa 50.000 dinara.

Pravo učešća na Javnom pozivu imaju svi državljani Srbije, kao i pravna lica registrovana na teritoriji Srbije a jedna prijava može da sadrži samo jedan slogan.

"Stručna komisija ocenjivaće slogan u skladu sa kriterijumima koji podrazumevaju da se lako pamti, da je jednostavan za izgovor, da oslikava važnost teme, da iskazuje glavnu korist kampanje i da neko drugi ne koristi sličan", navodi se u pozivu.

Javni poziv biće objavljen u dnevnom listu Blic i na internet strani Vlade Srbije, Ministarstva kulture i informisanja kao i na strani Kabineta ministra bez portfelja zaduženog za demografiju i populacionu politiku, a biće otvoren do 19. decembra.

I rezultati konkursa biće objavljeni u Blicu, kao i internet stranama Vlade, ministarstva i kabineta.

autor: SA izvor: Beta
Ostavi komentar Ostavi komentar >>
Ostavi komentar
Pročitajte i...
Preporuke prijatelja
Budimo Pametni
AMSS secondary
Najvesti
Vesti.rs
Zlatiborac
Belex2018
medijska pismenost
Novi magazin- nedeljnik Medija centar Novinska agencija Beta societe AMSS side