Rakić: Srpska lista ne podržava novu Vladu na Kosovu jer veruje samo Beogradu
02.02.2020 Beograd

Rakić: Srpska lista ne podržava novu Vladu na Kosovu jer veruje samo Beogradu

Rakić: Srpska lista ne podržava novu Vladu na Kosovu jer veruje samo Beogradu Foto: Beta, Vlada Srbije / Slobodan Miljević
Predsednik Srpske liste Rakić Goran Rakić izjavio je danas da je Srpska lista bila pozvana na samo jedan razgovor povodom formiranja Vlade na Kosovu, ali da je donela odluku da ne podrži tu vladu jer veruje samo Beogradu.

"Bili smo pozvani na samo jedan razgovor. Pročitali smo u medijima da je napravljena neka koalicija i odlučili da ne podržimo tu Vladu jer verujemo jedino Beogradu", rekao je Rakić u Beogradu na pitanje zbog čega su podržali prethodnu Vladu, a ovu ne.

Dodao je da su prethodnu Vladu podržali u nadi da će im ta koalicija ispuniti njihove uslove koji se odnose na bolji život i prestanak represije i bezbednosti srpskog naroda na Kosovu.

Rakić koji se s drugim predstavnicima Srpske liste sastao s premijerkom Srbije Anom Brnabićr, rekao je da to što Srpska ne podržava buduću vladu Kosova, ne znači da njeni poslanici neće biti u Skuštini i boriti se za srpski narod.

autor: VV izvor: Beta
Ostavi komentar Ostavi komentar >>
Ostavi komentar
Pročitajte i...
Preporuke prijatelja
novinarnica svuda
AMSS secondary
Najvesti
Vesti.rs
Zlatiborac
medijska pismenost
Novi magazin- nedeljnik Novinska agencija Beta AMSS side