Radulović: Vlast pokušava da zastraši građane koji prilaze štandu DJB
04.11.2019 Beograd

Radulović: Vlast pokušava da zastraši građane koji prilaze štandu DJB

Radulović: Vlast pokušava da zastraši građane koji prilaze štandu DJB Foto: Medija centar
Predsednik DJB Saša Radulović poručio je danas da predstavnicima vlasti nije dovoljan samo medijski mrak kako bi sprečili građane da čuju poruke i politiku DJB, već pokušavaju i da zastraše one koji prilaze štandu tog pokreta.

"Prošlog ponedeljka, uz nasilnu pretnju, SNS vlast u Surčinu je pokušala da nas zastraši. Kada su čuli da ćemo nastaviti sa izlascima na ulicu i razgovor sa građanima, danas su izveli preko 50 SNS aktivista koji su mahom zaposleni u Opštini Surčin i javnom sektoru, i pokušali da zastraše građane da ne prilaze našem štandu", rekao je Radulović, navodi se u saopštenju DJB.

Kazao je da uprkos tome narod prilazi i da se u odnosu na prethodne godine oseća da je strah manji, ali da se oseća i beznađe i to da ljudi "ne vide svetlo na kraju tunela".

"Znajući sve ovo, EU zvaničnici i dalje redovno dolaze u Srbiju i svaki put izjavljuju da 'Srbija ide u dobrom pravcu'", rekao je Radulovć.

On je ocenio da je predsednik Srbije Aleksandar Vučić politiku Srbije podredio nemačkoj politici koja od Balkana pravi "svoju koloniju jeftine radne snage u koju će naseljavati migrante za svoje fabrike za motanje kablova".

"Zbog toga i ima bezrezervnu podršku EU. Nemačka nema boljeg političara u Srbiji od Vučića da sprovodi njihove interese i zato ga nikada neće pustiti niz vodu", rekao je Radulović.

Radulović se sa potpredsednicom Pokreta Hanom Adrović priključio akciji opštinskog odbora DJB Surčin koji svakog ponedeljka na štandu razgovara s građanima te opštine.

autor: AP izvor: Beta
Ostavi komentar Ostavi komentar >>
Ostavi komentar
Pročitajte i...
Preporuke prijatelja
novinarnica svuda
AMSS secondary
Najvesti
Vesti.rs
Zlatiborac
medijska pismenost
Turisti?ka organizacija Srbije
Novi magazin- nedeljnik Novinska agencija Beta AMSS side