Radojičić o planovima za Beograd
12.10.2018 Beograd

Radojičić o planovima za Beograd

Radojičić o planovima za Beograd Foto: Beta / BeoInfo
Gradonačelnik Beograda Zoran Radojičić izjavio je danas da je u narednom periodu u planu da se u Beogradu izgradi metro, dva mosta, tuneli, nacionalni stadion kao i da se traže nove lokacije za izgradnju vrtića.

"U ovom trenutku se radi dosta značajnih projekata, završen je Pupinov most, gradi se Skaj lajn ali planiramo i niz novih

projekata u budućnosti. Beograd je značajno mesto za ceo svet kao investiciona tačka", rekao je Radojičić za RTS.

Ona je kazao i da izgradnja Tiršove 2 napreduje, da postoji koncept kako će izgledati i da se rešavaju problemi koji postoje oko lokacija.

Radojičić je podsetio da će Beograd od 15. do 17. oktobra biti domaćin Trećeg foruma gradonačelnika glavnih gradova država centralne i istočne Evrope i NR Kine tzv. (16+1) i da je to sjajna prilika da se razmene iskustva.

autor: JU izvor: Beta
Ostavi komentar (1) Ostavi komentar >>
Ostavi komentar
  • 12.10.2018, 16:17h Najzad

    ""U ovom trenutku se radi dosta značajnih projekata, završen je Pupinov most, gradi se Skaj lajn ali planiramo i niz novih projekata u budućnosti. Beograd je značajno mesto za ceo svet kao investiciona tačka", rekao je Radojičić za RTS..." ... - Najzad nam je kompetentni stručnjak za visoku gradnju gradonačelnik...Da, da - "Beograd je značajno mesto za ceo svet kao investiciona tačka", rekao je Radojičić.

Pročitajte i...
Preporuke prijatelja
novinarnica svuda
AMSS secondary
Najvesti
Vesti.rs
Zlatiborac
medijska pismenost
Turisti?ka organizacija Srbije
Novi magazin- nedeljnik Novinska agencija Beta AMSS side