12.10.2018 Beograd

Radojičić o planovima za Beograd

Radojičić o planovima za Beograd Foto: Beta / BeoInfo
Gradonačelnik Beograda Zoran Radojičić izjavio je danas da je u narednom periodu u planu da se u Beogradu izgradi metro, dva mosta, tuneli, nacionalni stadion kao i da se traže nove lokacije za izgradnju vrtića.

"U ovom trenutku se radi dosta značajnih projekata, završen je Pupinov most, gradi se Skaj lajn ali planiramo i niz novih

projekata u budućnosti. Beograd je značajno mesto za ceo svet kao investiciona tačka", rekao je Radojičić za RTS.

Ona je kazao i da izgradnja Tiršove 2 napreduje, da postoji koncept kako će izgledati i da se rešavaju problemi koji postoje oko lokacija.

Radojičić je podsetio da će Beograd od 15. do 17. oktobra biti domaćin Trećeg foruma gradonačelnika glavnih gradova država centralne i istočne Evrope i NR Kine tzv. (16+1) i da je to sjajna prilika da se razmene iskustva.

autor: JU izvor: Beta
Ostavi komentar (1) Ostavi komentar >>
Ostavi komentar
  • 12.10.2018, 16:17h Najzad

    ""U ovom trenutku se radi dosta značajnih projekata, završen je Pupinov most, gradi se Skaj lajn ali planiramo i niz novih projekata u budućnosti. Beograd je značajno mesto za ceo svet kao investiciona tačka", rekao je Radojičić za RTS..." ... - Najzad nam je kompetentni stručnjak za visoku gradnju gradonačelnik...Da, da - "Beograd je značajno mesto za ceo svet kao investiciona tačka", rekao je Radojičić.

Pročitajte i...
Preporuke prijatelja
AMSS secondary
Najvesti
Vesti.rs
Zlatiborac
medijska pismenost
Novi magazin- nedeljnik Medija centar Novinska agencija Beta societe AMSS side