08.11.2018 Guča

Potpisan koalicioni sporazum o listi Saveza za Srbiju za lokalne izbore u Lučanima

Potpisan koalicioni sporazum o listi Saveza za Srbiju za lokalne izbore u Lučanima
Predstavnici Srpskog pokreta Dveri, Demokratske stranke, Narodne stranke i Zajedno za Srbiju potpisali su danas u Guči koalicioni sporazum o zajedničkom nastupu na listi Saveza za Srbiju na predstojećim lokalnim izborima u Lučanima, zakazanim za 16. decembar.

Kako je saopšteno iz Saveza za Srbiju, nosilac liste Savez za Dragačevo - Srpski pokret Dveri - Demokratska stranka - Narodna stranka - Zajedno za Srbiju – Zdrava Srbija - Levica Srbije – Pokret za Preokret – Sloga - Otadžbina predvodiće dosadašnji šef odborničke grupe Dveri u Skupštini opštine Lučani Milan Radičević. 

Nosilac izborne liste Saveza za Srbiju ocenio je da je njena prednost u tome što je čini "jedan tim koji se nije udružio da deli Dragačevo na gornje i donje".

"Mi smo se sastali da nastavimo da se borimo za opšti interes građana. Mi se ne krijemo iza bilo koga. Imamo kandidate i nosioca liste iz naše opštine. Imamo tim ljudi o kojima u Lučanima niko nema ružne reči i to nam daje za pravo da se nadamo dobrom rezultatu", kazao je Radičević i dodao da je lista Saveza za Srbiju "jedina prava alternativa Srpskoj naprednoj stranci".

Predsednik Dveri Boško Obradović ocenio je da "bode oči" da je kandidat SNS-a za predsednika opštine Lučani "opet Aleksandar Vučić" i dodao da se ne seća da ga je u prethodne četiri godine viđao u tom mestu.

"Lista sa kojom izlazi Savez za Srbiju je potpuno drugačija, na čelu sa jednim mladim čovekom, visokobrazovanim, koji je ostao da živi u ovoj sredini. Nosioci neće biti lideri Saveza za Srbiju, već čovek iz Dragačeva. I to je razlika između SNS-a i nas. Sada svi oni koji su protiv aktuelne vlasti i žele promene i imaju za koga da glasaju", rekao je Obradović.

autor: MIM izvor: Beta
Ostavi komentar Ostavi komentar >>
Ostavi komentar
Pročitajte i...
Preporuke prijatelja
AMSS secondary
Najvesti
Vesti.rs
Zlatiborac
medijska pismenost
Novi magazin- nedeljnik Medija centar Novinska agencija Beta societe AMSS side