19.06.2018 Beograd

Policijski sindikat Srbije: Prokišnjava policijska stanica u Kostolcu

Policijski sindikat Srbije: Prokišnjava policijska stanica u Kostolcu
Policijska stanica u Kostolcu izgleda kao da je poplavljenja, s obzirom da krov godinama prokišnjava i da nedležni nisu pronašli razumevanje da se poprave uslovi rada, saopštio je danas Policijski sindikat Srbije.

Kako su naveli, sindikatu su se za pomoć obratile kolege iz Kostolca, na čije apele u Ministarstvu unutrašnjih poslova niko ne obraća pažnju.

"Da li je normalno da policajci u jednoj evropskoj državi u 21. veku rade u ovakvim uslovima. Ima novca za parade, saradnici ministra Nebojše Stefanovića imaju po nekoliko luksuznih automobila na ličnom zaduženju, ali da se popravi jedan krov, to je problem", saopštio je sindikat.

Istakli su da se takvim stanjem policijske stanice dovodi u opasnost zdravlje i bezbednost ne samo policajaca, već i građana koji dolaze da prijave svoje probleme.

"Još nisu definisane profesionalne bolesti za pripadnike MUP Srbije, niti je donet akt o bezbednosti na radu. Čemu onda policajci da se nadaju", naveo je sindikat i apelovao na nadležne u u MUP da manje pažnje posvetuju paradama i sletovima. 

autor: SA izvor: Beta
Ostavi komentar Ostavi komentar >>
Ostavi komentar
Pročitajte i...
Preporuke prijatelja
AMSS secondary
Najvesti
Vesti.rs
Zlatiborac
medijska pismenost
Novi magazin- nedeljnik Medija centar Novinska agencija Beta societe AMSS side