29.03.2019 Beograd

Policija privela čoveka koji je pretio uredniku agencije Beta i direktoru TV N1

Policija privela čoveka koji je pretio uredniku agencije Beta i direktoru TV N1
Pripadnici MUP-a Srbije identifikovali su i priveli četrdesetdevetogodišnjeg muškarca za koga se sumnja da je glavnom i odgovornom uredniku agencije Beta Draganu Janjiću uputio SMS poruku u kojoj je između ostalog naveo da će Beta biti spaljena ako u subotu bude nereda.

Kako se navodi u saopštenju MUP-a, taj muškarac je rekao da Janjića poznaje dugo, da su prijatelji i da mu nije pretio, "već upozoravao šta može da se dogodi".

Policija je o svemu obavestila Prvo osnovno javno tužilaštvo koje se izjasnilo da se o tome dostavi izveštaj nadležnom tužiocu, radi odluke o daljem postupanju.

Takođe, sumnja se da je taj četrdesetdevetogodišnji muškarac 18. marta zvao i direktora televizije "N1" Jugoslava Ćosića kome se predstavio kao službenik Vlade SAD i od njega tražio "dokaze da je napad na Novom Zelandu povezan sa Srbijom ili će mu biti uskraćen ulazak u SAD".

Policija ga je tim povodom privela i sa njim obavila razgovor, o čemu je obavešteno Treće osnovno javno tužilaštvo kome je dostavljen izveštaj povodom ovog događaja.

autor: AP izvor: Beta
Ostavi komentar (1) Ostavi komentar >>
Ostavi komentar
  • 29.03.2019, 15:56h Đorđe

    Gde je ime i prezime čoveka koji je pretio uredniku agencije Beta i direktoru TV N1

Pročitajte i...
Preporuke prijatelja
novinarnica svuda
AMSS secondary
Najvesti
Vesti.rs
Zlatiborac
medijska pismenost
Novi magazin- nedeljnik Medija centar Novinska agencija Beta AMSS side