Policija pretresla kuću odbornika u Ranilugu zbog divljih svinja
06.08.2019 | 10:10h ► 12:37h Kosovska Mitrovica

Policija pretresla kuću odbornika u Ranilugu zbog divljih svinja

Policija pretresla kuću odbornika u Ranilugu zbog divljih svinja Foto: pixabay.com
Specijalna kosovska policija završila je oko 11 časova pretres u selu Korminjane, u kući odbornika u Skupštini opštine Ranilug Ivana Ristića zbog, kako je navedeno, divljih svinja.


"Pretres je trajao puna tri časa i policajci su tek oko 11 časova napustili moje imanje", izjavio je za RTV Puls Ivan Ristić.

Po njegovim rečima, jutros oko osam časova pojavila se grupa kosovskih specijalnih policajaca koja je na njegovom imanju tražila divlje svinje.

Ristić, koji je član lokalnog lovačkog udruženja, odveo ih je u gater udaljen 200 metara od njegove kuće gde se svinje nalaze.

"Jedna od divljih svinja je suprasna i namera mi je da prasiće kasnije pustim u šumu, odnosno lovište", rekao je Ristić.

Na njegovo pitanje policiji, zašto su, posle obilaska gatera pretresali i njegovu porodičnu kuću, Ristić je kazao da nije dobio nikakav odgovor, ali da misli da su tražili oružje koje on, kako tvrdi, i ne poseduje.

Policija je nakon pretresa napustila Korminjane, ali je i najavila da će se nakon dva časa vratiti i preduzeti dalje mere koje Ristiću nisi predočene.

Kako je Puls jutros javio, o toj intervenciji specijalne kosovske policije koja je u nadležnosti centralnih institucija u Prištini, nije obaveštena regionalna policija u Gnjilanu, niti lokalna u opštini Ranilug.

RTV Puls iz Šilova javio je jutros da je specijalna kosovska policija od jutros u selu Korminjane pretresala kuću odbornika u Skupštini opštine Ranilug Ivana Ristića.

autor: SA izvor: Beta
Ostavi komentar Ostavi komentar >>
Ostavi komentar
Pročitajte i...
Preporuke prijatelja
novinarnica svuda
AMSS secondary
Najvesti
Vesti.rs
Zlatiborac
medijska pismenost
Turisti?ka organizacija Srbije
Novi magazin- nedeljnik Novinska agencija Beta AMSS side