16.01.2018 | 15:43h ► 16:56h Beograd

Policija Kosova nudi nagradu od 10.000 evra za informaciju o ubici Ivanovića

Policija Kosova nudi nagradu od 10.000 evra za informaciju o ubici Ivanovića Foto: Beta / Bojan Slavković
Policija Kosova saopštila je danas da nudi nagradu od 10.000 evra za sve informacije koje vode ka rasvetljavanju ili otkrivanju izvršilaca ubistva lidera Građanske incijative SDP Olivera Ivanovića.

U saopštenju za medije se nvodi da je posle ubistva Olivera Ivanovića Policija Kosova sa svim svojim relevantnim jedinicama angažovana na istrazi i na što bržem rasvetljavaju tog zločina.

"Policija radi na prikupljanju i analiziranju svih relevantnih dokaza i činjenica da bi što pre rasvetlili taj slučaj i da bi što je pre moguće priveli pred pravdu počinioca/e tog kriminalnog dela. Za što hitniju identifikaciju počinioca ovog kriminalnog akta, Policija traži pomoć građana i bilo koga koji može imati važne informacije za otkrivanje slučaja", navedeno je u saopštenju.

Policija Kosova pozvla je građane da joj dostave sve informacije koje mogu da pomognu rasvetljavanju zločina i dodaje da za to nudi nagradu od 10.000 evra.

"Građani koji poseduju infomacije u vezi s tim slučajem mogu to da dostave na brojevima telefona 080019999 ili 192 i na imejl adresu info@kosovopolice.com. Pozivi na ovim brojevima telefona su besplatni za sve građane i Policija će striktno da čuva anonimnosti i tajnost identiteta sem ako ta lica, sama dobrovoljno, odluće da im se otkrije identitet", navodi se u saopštenju.

autor: JU izvor: Beta
Ostavi komentar Ostavi komentar >>
Ostavi komentar
Pročitajte i...
Preporuke prijatelja
AMSS secondary
Najvesti
Vesti.rs
Zlatiborac
medijska pismenost
OTP banka lizing
Novi magazin- nedeljnik Medija centar Novinska agencija Beta societe AMSS side