09.11.2018 Beograd

Pokretači Apela za odbranu Kosova i Metohije protiv Vučićevog odlaska u Pariz

Pokretači Apela za odbranu Kosova i Metohije protiv Vučićevog odlaska u Pariz Foto: Beta / Milos Miskov
Pokretači Apela za odbranu Kosova i Metohije danas su predsedniku Srbije Aleksandru Vučiću povodom njegovog odlaska u Pariz na obeležavanje stogodišnjice Prvog svetskog rata poručili da mu niko nije dao ovlašćenja da krši srž Ustava, daje srpsku teritoriju i predaje srpski narod.

Oni su naveli da će Vučić u Parizu stogodišnjicu najveće srpske, milionskim žrtvama plaćene pobede, obeležiti u Parizu zajedno sa 'kosovskim predsednikom' i pod 'kosovskom zastavom'.

Naveli su da se Vučić i dalje ne obazire na stav srpske javnosti koja je i prema njegovim više puta iznošenim saznanjima, plebiscitarno protiv takozvanog "razgraničenja".

"Srpski narod mu neće dopustiti da dovede do kraja dogovor kojim bi obeščastio i oduzeo prošle i buduće vekove srpske istorije, da srpska javnost nije nasela na njegov pokušaj nastavka nečasnih 'pregovora' pod dimnom zavesom upornih ponavljanja kako zasad nema ništa od 'kompromisa' i da je njegova 'kosovska politika doživela poraz'", naveli su pokretači Apela za odbranu Kosova i Metohije.

autor: AP izvor: Beta
Ostavi komentar (1) Ostavi komentar >>
Ostavi komentar
  • 9.11.2018, 21:07h Opijeni pijani pesnici... (1)

    "Pokretači Apela za odbranu Kosova i Metohije protiv Vučićevog odlaska u Pariz..." ... - Ama, koji su to "pokretači"?!! Banda mračnjaka poludelih od besa! Šta bi oni - da ratuju, da naša deca i unuci ginu za budalaštine koje oni "izvaljuju":"srpski narod mu neće dopustiti da dovede do kraja dogovor kojim bi obeščastio i oduzeo prošle i buduće vekove srpske istorije"!!! (Ko li im je smislio ovu budalaštinu , verovatno neki PIJANI "PESNIK", uz rakiju i, naravno, meze?)

Pročitajte i...
Preporuke prijatelja
AMSS secondary
Najvesti
Vesti.rs
Zlatiborac
medijska pismenost
Novi magazin- nedeljnik Medija centar Novinska agencija Beta societe AMSS side