Pokret ujedinjenih fantoma: Hapšenja u Zrenjaninu su predizborno zamajavanje
17.02.2020 Beograd

Pokret ujedinjenih fantoma: Hapšenja u Zrenjaninu su predizborno zamajavanje

Pokret ujedinjenih fantoma: Hapšenja u Zrenjaninu su predizborno zamajavanje Foto: Beta / Luka Filipović
Pokret ujedinjenih fantoma saopštio je danas da je "na isteku drugog mandata aktuelne lokalne vlasti u Zrenjaninu svima postalo jasno da problem vodosnabdevanja neće biti uspešno rešen zbog čega je vladajuća partija krenula u izbornu kampanju hapšenjem nekoliko osoba koje joj nisu bliske".

U saopštenju se navodi da su zbog problema sa vodosnabdevanjem u Zrenjaninu prošle nedelje uhapšeni "jedan penzioner, jedan bivši direktor i jedan građanin, a nijedan funkcioner grada i države koji su tokom prethodnih pet godina zaista odlučivali u tom skandaloznom procesu, od nezakonitog ugovaranja izgradnje "fabrike vode" do sahranjivanja milionskih iznosa iz budžeta u to nefunkcionalno postrojenje".

"Glavni krivci za ujdurmu u vezi sa vodosnabdevanjem, ministar privrede Goran Knežević, koji je siva eminencija Zrenjanina i pita se za sve u gradu, i gradonačelnik Čedomir Janjić, koji je i zakonom odgovoran za izvršenje budžeta, juče su se prejedali na kobasicijadi u Belom Blatu i smejali  se u lice građanima, umesto da su privedeni pravdi", navodi se u saopštenju.

autor: AP izvor: Beta
Ostavi komentar (2) Ostavi komentar >>
Ostavi komentar
  • 17.02.2020, 15:26h ivan

    To sto su jeli nije vrhunac nego su koristili i drzavne automobile sa plavim svetlosnim signalima koji su obilazili kilometrasku kolonu koja se lagano vukla ka Belom Blatu Erzebet Lak

  • 17.02.2020, 14:57h nikola

    Predizborna lakrdija! Pohapsise "repove" a svi dobro znamo da riba od glave smrdi.Uzgred, ova vlast nema ni časti ni poštenja a samim tim ni odgovornosti. Pored toga, ova vlast je nestručna i nesposobna.

Pročitajte i...
Preporuke prijatelja
novinarnica svuda
AMSS secondary
Najvesti
Vesti.rs
Zlatiborac
medijska pismenost
Novi magazin- nedeljnik Novinska agencija Beta AMSS side