12.08.2017 Vranje

Pokret slobodnih građana otvorio kancelariju u Vranju

Pokret slobodnih građana otvorio kancelariju u Vranju
Pokret slobodnih građana otvorio je danas kancelariju u Vranju a funkcioneri tog pokreta preneli su građanima tog grada na jugu Srbje da će pokušati da u dogovoru sa njima rešavaju sve "nagomilane nedaće, uključujući i oslobađanje od straha".


Kako je saopšteno iz tog pokreta, početak rada još jedne u nizu kancelarija koja se otvaraju širom Srbije, promovisao je poverenik Pokreta za Pčinjski okrug Nemanja Nuhijević, a prisustvovali su i predsednik Pokreta Saša Janković i član Predsedništva Srđan Škoro.

Član Predsedništva Pokreta slobodnih građana Srđan Škoro rekao je da su građani Srbije ili digli ruke od sebe ili dižu ruku na sebe. "Mi to želimo da promenimo, jer verujemo da svi građani u Srbiji, pa i u Vranju, zaslužuju život dostojan čoveka", istakao je Škoro. Posle svečanog otvaranja kancelarije Pokreta slobodnih građana u Ulici Partizanska 10, usledila je šetnja centrom Vranja i razgovor Saše Jankovića i predstavnika Pokreta sa građanima.

Predsednik Pokreta Saša Janković je u neformalnom razgovoru sa mnogobrojnim novinarima zatražio i da ga odvedu do kuće koju je kupio Albanac, koga malo-malo pa spomene Aleksandar Vučić, i da ga upoznaju sa njim.

"Otvaranjem kancelarije u Vranju Pokret slobodnih građana širi mrežu slobodnih i mislećih ljudi i nastavlja da ide putem koji će građane izvesti iz začaranog kruga nasilja i laži", dodaje se u saopštenju.

autor: MIM izvor: Beta
Ostavi komentar Ostavi komentar >>
Ostavi komentar
Pročitajte i...
Preporuke prijatelja
AMSS secondary
Najvesti
Vesti.rs
Zlatiborac
credi agricole
medijska pismenost
Novi magazin- nedeljnik Medija centar Novinska agencija Beta societe AMSS side