Protest završen kod hotela Bristol gde su vojni penzioneri skandirali: Niste sami
24.08.2019 | 19:28h ► 22:35h Beograd

Protest završen kod hotela Bristol gde su vojni penzioneri skandirali: Niste sami

Protest završen kod hotela Bristol gde su vojni penzioneri skandirali: Niste sami Foto: Beta / Emil Vas
Učesnici protesta "Jedan od pet miliona" u Beogradu uz skanidranje "Niste sami" završili su večeras šetnju i protest ispred hotela "Bristol" gde su smešteni vojni penzioneri od kojih država traži da se isele u drugi privremeni smeštaj.

"Samo zajedno možemo pobediti ovo zlo koje je zarobilo državu", rekao je jedan od organizatora protesta Miodrag Simović.

On je kazao da se od vojnih penzionera i vojnika naučilo šta znači u borbi kada ti od onog pored tebe zavisi život i kada su ljudi jedan drugome oslonac.

"Moramo biti zajedno svi vojni penzioneri, vojnici, doktori, taksisti, studenti..." rekao je Simović navodeći da je aktuelna vlast "okupirala" Srbiju.

Prema njegovim rečima, vrhovnu komandu nekada su činile vojvode i regent Aleksandar Karađorđević ujedinitelj, a danas je vrhovni komadant Aleksandar Vučić "razoritelj".

"Ova vlast je gora od kabadahija i kao što su i pre 200 godina ustali protiv njih naši preci i mi poručujemo Srbija se umiriti ne može", rekao je Simović dok su okupljeni skandirali "bojkot".

autor: JU izvor: Beta
Ostavi komentar Ostavi komentar >>
Ostavi komentar
Pročitajte i...
Preporuke prijatelja
novinarnica svuda
AMSS secondary
Najvesti
Vesti.rs
Zlatiborac
medijska pismenost
Turisti?ka organizacija Srbije
Novi magazin- nedeljnik Novinska agencija Beta AMSS side