11.09.2018 Beograd

Počelo postavljanje novogodišnje rasvete u Beogradu

Počelo postavljanje novogodišnje rasvete u Beogradu Foto: prtscr ytb
Postavljanje novogodišnje dekoracije počelo je danas u Beogradu, a do kraja godine ostalo je više od tri i po meseca. Prošle godine novogodišnja rasveta postavljena je krajem septembra i stajala je na ulicama narednih šest meseci.

Na društvenim mrežama građani su danas objavili fotografije postavljanja dekoracije.

Kada je u martu bivši gradonačelnik Beograda Siniša Mali upitan o tome zbog čega novogodišnja dekoracija u Beogradu stoji šest meseci, rekao je "A zašto da ne". Mali je tada rekao i da ne razume zašto bi, kao ranije, moralo da se radi tako da se novogodišnja rasveta postavi 25. decembra i za deset dana skine.

"Beograd je evropska metropola i mi moramo da budemo konkurentni. Ljudi kada odlučuju gde će proslaviti Novu godinu, o tome ne donose odluku 25. decembra, već u junu, julu", kazao je tada Mali.

autor: VV izvor: N1
Ostavi komentar (1) Ostavi komentar >>
Ostavi komentar
  • 12.09.2018, 09:40h na izvol'te, strani turisti i investitori!

    "Postavljanje novogodišnje dekoracije počelo je danas u Beogradu, a do kraja godine ostalo je više od tri i po meseca. Prošle godine novogodišnja rasveta ... stajala je na ulicama narednih šest meseci." ... - Veliko dostignuće: Srbija je uvršćena u UNESKOVU Listu "Zemalja karnevala" - Beograd je u njoj prvi - pre brazilskog Rija! (Još samo da čujemo jednog malog / ili malog od palube izjavu: "...beogradske devojke su najlepše", pa IZVOL'TE na novogodišnju noć već u septembru! (Gde to, bre, imate?!)

Pročitajte i...
Preporuke prijatelja
AMSS secondary
Najvesti
Vesti.rs
Zlatiborac
medijska pismenost
Novi magazin- nedeljnik Medija centar Novinska agencija Beta societe AMSS side