Panić: Očekujemo vanredno stanje 1. oktobra
22.09.2020 Beograd

Panić: Očekujemo vanredno stanje 1. oktobra

Panić: Očekujemo vanredno stanje 1. oktobra Foto: Beta/Miloš Miškov
Predsednik Sindikata lekara i farmaceuta Rade Panić izjavio je danas da ima informaciju da se kao mogući datum za uvođenje vanrednog stanja u Srbiji pominje 1. oktobar.


U izjavi za portal Nova.rs, Panić je rekao da se opravdano sumnja da Krizni štab za borbu protivkorona virusa i dalje ne raspolaže podacima sa kojima bi morao, da bi donosio validne odluke.

"Imate sada broj novoobolelih i preminulih koji ničim ne bi mogao da ukazuje da profesor Tiodorović pre sedam dana i doktor Kon pre tri dana najave moguće vanredno stanje. Ono što mi imamo kao informaciju da se kao datum pominje 1. oktobar. Recite mi da li trenutna situacija na osnovu onog što Krizni štab izveštava ima ikakve veze sa tim da za pet dana možemo da imamo vanredno stanje. Dakle, opravdano sumnjamo da i dalje Krizni štab ne raspolaže podacima kojima bi morao da raspolaže da bi donosio validne odluke", rekao je on.

Panić je izjavio da ako za pet do 10 dana najavljuju vanredno stanje, onda brojke koje javljaju sigurno nisu tačne.

On je naveo da su smene na Vojno-medicinskoj akademiji i u Leskovcu vrsta osvete, odnosno ogroman pritisak i progon onih koji su se usudili da kažu da se nešto ne radi dobro u toku ove epidemije.

autor: SA izvor: Beta
Ostavi komentar (1) Ostavi komentar >>
Ostavi komentar
  • 22.09.2020, 19:40h Stefanovic Ilija

    Znaci opet krece uvoz imigranata sto iz Grcke sto iz Austrije pod okriljem noci? To Vam je razlog opet uvodjenja vanrednog stanja ne covid.Gde ce onih 13 hiljada sa Lesbosa pre par dana u namerno izazvanom pozaru?Ostace u Grckoj? A i sam sporazum u Vasingtonu ima puno toga sto obican gradjanin nikada nece saznati. Za 5-7 godina Urdu i Arapski jezik ce vec biti sluzbeni u delovima Vojvodine na granici sa Hrvatskoj i Madjarskom. To Vam je cela fama oko"vanrednog stanja".Imigranti.I pijaca sa Evropom gde je neko dobio ogromne pare za njih i te pare treba da se opravdaju prema onome ko ih je dao tome kome ih je dao.

Pročitajte i...
Preporuke prijatelja
novinarnica svuda
AMSS secondary
Najvesti
Vesti.rs
Zlatiborac
medijska pismenost
Turisti?ka organizacija Srbije
Novi magazin- nedeljnik Novinska agencija Beta AMSS side