Održan tradicionalni XII junski susret menadžera
19.06.2018 Beograd

Održan tradicionalni XII junski susret menadžera

Održan tradicionalni XII junski susret menadžera Jelena Bulatovic, izvrsna direktorka SAM
Više od 200 menadžera, poslovnih lidera iz Srbije i specijalnih gostiju iz regiona, okupilo se na godišnjem Junskom susretu u Klubu poslanika

12. po redu, Junski susret Srpske asocijacije menadžera, okupio je najeminentnije zvanice iz poslovne zajednice, državnih institucija, kao i predstavnike diplomatskog kora i regionalnih udruženja menadžera. Ovogodišnje okupljanje obeležila je retrospektiva ostvarenih aktivnosti u prvoj polovini godine, kao i najava događaja i aktivnosti koje očekuju menadžere ali i širu društvenu zajednicu do kraja godine.

„U prvoj polovini godine realizovali smo mnogobrojne aktivnosti za naše članove, radili na profesionalnom razvoju menadžera i preduzetnika, realizovali treći ciklus mentorskog programa za mlade članove, ali tu ne planiramo da stanemo. Nastavićemo sa intenziviranjem regionalne i međunarodne saradnje i pozicioniranje SAM-a kao lidera u regionu s obzirom da smo od ove godine punopravni član Evropske konfederacije menadžera (CEC European Managers) čime smo dobili priliku da aktivno učestvujemo u radu ove evropske organizacije i koristimo njenu platformu za jačanje spoljnih veza i bolju konekciju sa strukovnim menadžerskim udruženjima koja imaju više od milion članova širom Evrope. Takođe, ove godine Srbija je preuzela predsedavanje inicijativom SAMIT100 biznis lidera jugoistočne Evrope i ovaj skup će ponovo, nakon 7 godina, biti održan u Srbiji u organizaciji SAM-a i srodnih udruženja i partnera iz regiona“, istakla je Stanka Pejanović, predsednica Srpske asocijacije menadžera.

Srpska asocijacija menadžera jedan je od inicijatora organizacije SAMIT-a 100, koji predstavlja prvu i jedinstvenu biznis inicijativu ove vrste i prvu platformu za susret najistaknutijih privrednika sa najvišim zvaničnicima regiona.  Pokrenuta u cilju da objedini glas zemalja u regionu i ojača buduću zajedničku ekonomsku saradnju, SAMIT 100 pruža konkretan doprinos unapređenju poslovnih odnosa i konkurentnosti celog regiona, a ove godine biće održan 1. i 2. oktobra u Beogradu.

„SAM je danas organizacija sa preko 400 članova, uspešnih i odgovornih menadžera, koji pored kontinuirane težnje da se profesionalno razvijaju i unapređuju svoje poslovanje, žele da daju doprinos društvenoj zajednici i pruže podršku mladim menadžerima i generacijama koje dolaze. Vrlo smo ponosni što smo danas okupili poslovne partnere i saradnike ne samo iz zemlje već i iz regiona, kao i mnogobrojne predstavnike institucija i udruženja sa kojima zajedno radimo na unapređenju poslovnog ambijenta i razvoju ljudi i budućih poslovnih lidera. Naš ponos su i naši mladi članovi, menadžeri i preduzetnici, koji su budućnost i SAMa i Srbije“ – istakla je Jelena Bulatović, izvršna direktorka SAMa.

Kako bi se članovi SAM-a konstantno profesionalno usavršavali, tokom ove godine, organizovano je više od 30 ekskluzivnih predavanja, treninga i radionica sa domaćim i stranim predavačima koji su prenosili najnovije svetske trendove na poljima uticajnog menadžmenta, inovacija, motivacije, razvoja ljudskih resursa, analize produktivnosti kao i novih veština lidera. Podsticanje poslovnog povezivanja profesionalnih menadžera i kompanija, negovano je preko već tradicionalnih događaja, a sam kraj godine Srpska asocijacija menadžera obeležiće dodelom prestižnih nagrada na svečanom događaju “SAM Gala 2018”.

Ostavi komentar Ostavi komentar >>
Ostavi komentar
Pročitajte i...
Preporuke prijatelja
novinarnica svuda
AMSS secondary
Najvesti
Vesti.rs
Zlatiborac
medijska pismenost
Turisti?ka organizacija Srbije
Novi magazin- nedeljnik Novinska agencija Beta AMSS side