13.10.2017 Beograd

Obradović: Vlast nervozna, curi njihovo vreme

Obradović: Vlast nervozna, curi njihovo vreme
Predsednik Dveri Boško Obradović izjavio je danas u Čačku da vladajući režim "postaje sve nervozniji" i da "upada u sve veću paniku", jer je kako je rekao "počelo da curi vreme njihove vlasti".

Obradović je na konferenciji za novinare kazao da građani posle šest godina neispunjenih obećanja počinju da shvataju da je sve bila laž.

"Da bi se zaustavila ta istina o ovom režimu koriste se sve nasilnijim metodama kako bi se ugušio glas opozicije", rekao je Obradović.

Dodao je da u Srbiji vlada medijski mrak i da na nacionalnim televizijama nema emisija u kojima bi došlo do sučeljavanja vlasti i opozicije.

Obradović je istakao da se u najbližem okruženju predsednika Srbije Aleksandra Vučića nalaze ljudi sa "sumnjivim" biografijama, počev "od njegovog brata, preko nekolicine njegovih kumova" koji su "upleteni u razne afere".

"Teza da je Aleksandar Vučić poštenjačina koja na pošten način vodi Srbiju najveća je farsa i laž u savremenoj istoriji Srbije. Srpska napredna stranka je totalitarna politička sekta. Oni koji danas podržavaju Srpsku naprednu stranku i Vučića veoma brzo će se stideti što su ikada bili članovi i pristalice te stranke", rekao je Obradović.

autor: MIM izvor: Beta
Ostavi komentar Ostavi komentar >>
Ostavi komentar
Festival Srpske Trpeze
Pročitajte i...
Preporuke prijatelja
Budimo Pametni
AMSS secondary
Najvesti
Vesti.rs
Zlatiborac
Belex2018
medijska pismenost
Novi magazin- nedeljnik Medija centar Novinska agencija Beta societe AMSS side