Obradović: Ko veruje Aleksandru Vučiću i Maji Gojković neka izađe na izbore
14.12.2019 Beograd

Obradović: Ko veruje Aleksandru Vučiću i Maji Gojković neka izađe na izbore

Obradović: Ko veruje Aleksandru Vučiću i Maji Gojković neka izađe na izbore Foto: Beta/Branislav Božić
Predsednik Dveri Boško Obradović pozvao je danas predstavnike onih opozicionih partija koje kako je rekao, "veruju Aleksandru Vučiću i Maji Gojković na reč da će poboljšati izborne uslove do proleća", da izađu na "takve izbore".


Reagujući na zaključak treće runde međustranačkog dijaloga o izbornim uslovima o pomeranju datuma održavanja izbora ali uz poštovanje rokova propisanih Ustavom i zakonima, Obradović je naveo da je, što se tiče Dveri, Saveza za Srbiju i "svih pravih opozicionara u Srbiji, bojkot jedini pravi odgovor na farsu od pregovora u skupštini".

"Bojkot će biti svojevrsno čistilište ko je na kojoj strani i to će biti veoma lekovito za Srbiju", ocenio je Obradović a prenele Dveri.

On je upitao ko garantuje da će nakon odlaska delegacije Evropskog parlamenta koja je posredovala dijalogu, biti sproveden "bilo kakav dogovor između vlasti i opozicije".

"Šta ako umesto Olivere Zekić, SNS u REM izabere Dragana J. Vučićevića ili Željka Mitrovića? Šta su garancije da će se bilo šta promeniti po pitanju funkcionerske kampanje i pritisaka na birače, a posebno šta će se i kada promeniti na RTS, RTV i drugim televizijama sa nacinalnom frekvencijom, i ko to i kako garantuje i kontroliše", upitao je Obradović.

autor: SA izvor: Beta
Ostavi komentar Ostavi komentar >>
Ostavi komentar
Pročitajte i...
Preporuke prijatelja